Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Clement Negruț: „Dacă Mircea Hava își dă demisia din primar ca să vină în PMP, îi ofer funcția de președinte”

Publicat

În urma unor zvonuri apărute în presa centrală cum că mai mulți primari PDL, printre care și Mircea Hava, și-ar fi exprimat intenția de a intra în Fundația Mișcarea Populară și de a renunța la PDL, întrebat dacă i-ar ceda fotoliul de președinte lui Mircea Hava dacă acesta ar veni în PMP, deputatul Clement Negruț a afirmat fără rezerve, specificând însă că venirea lui Hava în noul partid ar însemna pierderea funcției sale.

„Dacă Mircea Hava își dă demisia din primar ca să vină în PMP, îi ofer funcția de președinte”, a spus Clement Negruț. Cu toate că primarul Mircea Hava a negat faptul că ar avea vreo intenție de a părăsi PDL, Negruț susține că „nu iese fum fără foc” și că zvonurile apărute în presă ar avea o bază reală.

„El ca să vină în PMP trebuie să își dea demisia din funcția de primar, pentru că își pierde mandatul. Am văzut ce s-a vehiculat prin presă și mai ales comunicatul domniei sale. Mircea Hava este un om politic important pe scena județului și un primar care și-a făcut treaba. Fum fără foc nu prea iese cu venirea în Fundație, că asta se spunea, că Mircea Hava se va înscrie în Fundație. Am aflat și eu la Sighișoara. Domnia sa a spus că este o invenție între un ceai și o cafea, dacă îmi aduc bine aminte. Acum, nu știu unde s-a băut ceaiul și unde s-a băut cafeaua. La Sibiu s-a băut ceaiul și la Paris cafeaua sau la Paris ceaiul și la Sibiu cafeaua? Domnia sa dacă va citi ce v-am spus eu acum, va înțelege”, a spus Clement Negruț.

Citiți și: Mircea Hava nu părăseşte PDL: “Nu s-a pus nicio secundă problema plecării mele din partid. A fost inventată între o cafea şi un ceai”

Negruț susține că PMP nu are nicio luptă cu PDl și că important este să se păstreze „unitatea dreptei” pentru a putea lupta cu PSD, care are toate șansele să „pună mâna” pe politica din România în 2014.

„Fătă unitatea dreptei, în 2014, în toamnă PSD va pune mâna pe tot ce înseamnă politică în România. Ca atare și eu și domnul Hava și să le uităm și să le punem după ușă până când vom reuși să scăpăm de hidra asta neocomunistă care se cheamă PSD”, a mai declarat Negruț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Conu' Leonida

    joi, 06.02.2014 at 19:59

    Ascunzandu-se dupa fusta duduiei Udrea precum domnul Goe dupa fusta Mamitei, acest avorton al politichiei rurale nu conteneste a ne lasa cu gura cascata cel putin o data pe saptamana. In mintea lui de limbric sef de cloaca, Negrut si Clement isi permite sa vorbeasca in dodii despre edilul sef al orasului nostru. Cretul blond, are tupeul sa creioneze ce trebuie sa faca primarul ca sa ajunga sef in sediul lui obscur. Tupeul fantastic atinge cote uluitoare, atunci cand acest prapadit ii ofera primarului presedentia locala unui partid plin de capuse blonde si nevertebrate esuate politic. Fudulul meltean, nu reuseste sa prinda aluzia fina a primarului despre sintagma „intre o cafea si un ceai”! Oare…in putina ta minte mai Negrut, crezi ca primarul isi pierde timpul citind declaratiile pline de nimic? Nu! Sigur nu citeste! Nici macar la o cafea….sau la un ceai! esti patetic!

  2. cristina

    joi, 06.02.2014 at 22:16

    Bai omule, esti nebun? Cine crezi ca vrea functia de presedinte al P(i)MP? Sa lasi primaria Alba Iulia pentru cai verzi pe pereti? Cred ca nu mai stii cum sa te bagi in seama, parlamentar ratat cianurat care esti. Piei, drace!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax