Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul de Alba, Florin Roman, atac dur la Ludovic Orban: Poate îţi vei da demisia și din funcţia de deputat, dacă ai onoare

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, a lansat un atac la adresa fostului președinte al PNL, Ludovic Orban, după anunțul acestuia că nu va vota Gucernul Cîțu. 

”Înţeleg de la domnul Orban că e cu pas în afara PNL! Şi mai înţeleg ca săptămâna viitoare, pe final îl face şi pe al doilea! E supărat ca nu mai este el presedinte al PNL, premier, presedinte al Camerei Deputatilor! Şi ne vorbeşte de onoare!”, a transmis Roman, după anunţul lui Ludovic Orban că nu va vota guvernul minoritar condus de Nicolae Ciucă.

Detalii despre declarațiile lui Orban, AICI.

Acesta spune că ”onoare înseamnă să nu tradezi partidul care ţi-a dat totul”.

”Dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban, poate îţi vei da şi demisia din funcţia de deputat câştigată pe listele PNL! Aveţi această onoare?

Sau onoare ar însemna să multumiţi PSD, cu voturile cărora aţi ajuns premier, după moţiunea împotriva Vioricai Dancilă!

Tot PSD trebuie să multumiţi şi la a doua înscăunare de premier! V-au votat în bloc!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 22.10.2021 at 18:18

    Pe asta l-a ales poporul, listele PNL-ului s-au dovedit a fi niste ra….turi. Nu fi fariseu, si voi cu voturile si sustinerea PSD-ului va aflati unde va aflati acum, minoritarilor si lucruri slabe ce sunteti. Cred ca este ultima data de acum incolo cand va mai aflati la guvernare. Eventual sa faceti ca PDL-ul, sa va schimbati haina, alta solutie nu aveti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax