Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie

Publicat

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: ”Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie” le-a spus el liberalilor prezenți la lansarea candidaturii la funcția de primar al Blajului a lui Gheorghe Valentin Rotar. 

Deputatul PNL Alba Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat joi, la Blaj, că preşedintele României „nu poate fi decât de dreapta” şi că ţara „nu poate fi lăsată în mâna stângii populiste”.

Prezent joi seara la Palatul Cultural din Blaj la lansarea candidaturii liberalului Gheorghe Valentin Rotar pentru un nou mandat de primar, deputatul Florin Roman le-a spus colegilor săi că în ultimele două săptămâni a fost prin toate judeţele Olteniei şi prin toate judeţele Moldovei, regiuni despre care a susţinut că sunt mult în urma Transilvaniei.

Vezi și VIDEO: Gheorghe Rotar, primarul din Blaj, își anunță candidatura pentru un nou mandat la primărie

„Îmi pare foarte rău s-o spun, dar parcă am venit, şi nu spun vorbe mari, parcă am venit de undeva la Las Vegas.

Vă dau cuvântul meu de onoare, atât de mare este diferenţa între anumite zone şi ceea ce este la noi, şi-o spun cu durere în suflet pentru oamenii de acolo, că sunt tot români.

Nu e vina lor, dar acolo, eu am o vorbă şi cred în vorba asta, acolo unde-s liberalii e dezvoltare, oameni buni!

Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie cât încape şi nu au alt interes decât să-i ţină pe oameni în sărăcie”, a declarat deputatul PNL Alba, citat de Agerpres.

Florin Roman le-a spus liberalilor prezenţi la eveniment că trebuie ieşit la vot pentru că în 10 iunie se va vorbi şi despre ce se întâmplă la alegerile prezidenţiale.

„Noi trebuie să adunăm de aici tot, pentru a-i ajuta pe colegii noştri din Oltenia. Tot.

În Moldova o să fie o surpriză frumoasă. Până şi moldovenii s-au săturat de roşii şi o să vedeţi că va fi surpriza frumoasă a acestor alegeri.

De asta, vă rog: trebuie să punem preşedintele României. Şi acel preşedinte al României nu poate fi decât de dreapta.

Nu putem să lăsăm România în mâna stângii populiste, în mâna unor oameni care au dus ţara de fiecare dată în jos.

Vorba unui clasic în viaţă: ‘cu stânga nici cruce nu-ţi faci’. Şi mai trebuie să mergem apoi în iarnă, să avem şi guvern”, a mai afirmat deputatul PNL Alba.

Joi seara, la Blaj, Gheorghe Valentin Rotar şi-a lansat candidatura pentru a obţine cel de-al cincilea mandat de primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Unul

    vineri, 19.04.2024 at 10:03

    E lucru mare îmbârligătura pesedeopenelistă cu cocoașă și burtă. Cocoașa e galbenă, burta roșie. Marele specialist Roman conoaște bine struțocămila mioritică făcută chiar de el cu sprijinul Marelui Dulap Mut. Comasații o să o ia totuși în freză după europarlamentare când lumea se va sătura de blaturi. Căci blat adevărat e PSDNL. Sictir monșer !!!!

  2. Cornelia

    vineri, 19.04.2024 at 10:26

    teatrul de papusi pe banii cetatenilor !

  3. Abureală

    vineri, 19.04.2024 at 10:56

    Unii ca el, spun ce gindesc, dar nu gindesc ce spun !
    Romanii spun doar atit : STOP MAFIEI pnl ȘI psd ! Piticul bate cîmpii !

  4. pilu

    vineri, 19.04.2024 at 12:24

    Măi ……. în Ardeal totdeauna a fost mai altceva decât în restul ţării, şi asta datorită imperiului, nu datorită vouă. Voi cînd aţi început cu guvernarea aţi dat drumul la angajări la stat fără număr. Vă lăudaţi cu preşedinte liberal, vai de mama lui, pe care nu voi l-aţi pus, ci alţii. şi tot aşa vor pune şi în continuare. Aţi avut un preşedinte care 10 ani a locuit la Cotroceni şi atât. Numai gura e de voi, şi vi-l dau exemplu pe Bogdan Rareş. Şi cu asta am zis tot.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax