Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Florin Roman: ”Negocieri individuale” cu parlamentarii PSD, împotriva validării Guvernului Dăncilă

Publicat

florin roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a anunțat vineri că validarea în Parlament a Guvernului Viorica Dăncilă depinde de UDMR, în condițiile în care partidele de opoziție au început ”discuții individuale” cu reprezentanți ai PSD și ALDE. Este vorba, a spus Roman, de discuții legate de neprezentarea la ședința respectivă, în condițiile în care PSD ar avea doar 10 voturi în plus față de Opoziție.

Citește și Noul Guvern PSD-ALDE. Executiv cu patru vicepremieri şi nume noi. LISTA miniştrilor din Cabinetul Dăncilă

”Vă pot spune, fără să dau și nume, că un deputat ALDE din Ardeal cu care am vorbit nu va veni la vot. Și sunt discuții și cu alții” a declarat Florin Roman. Acesta a spus că în interiorul PSD sunt nemulțumiri legate de numirea viitorilor miniștri și acest lucru ar putea fi în favoarea partidelor de Opoziție.

În varianta în care guvernul nu va trece, Florin Roman spune că partidul din care face parte, îl va nominaliza pentru funcția de premier pe Ludovic Orban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. #pedelistul de serviciu

    vineri, 26.01.2018 at 12:47

    Stai listit … ca GUVERNUL o sa treaca si iti spun de pe acum ca va avea scor mare de tot. Pentru tine doar o vorba… „cainele moare de drum lung si PROSTUL de grija altuia”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax