Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, reacție ironică la aflarea veștii că Viorica Dăncilă vine cu guvernul la Alba Iulia: Să-și ia un GPS

Publicat

roman

Florin Roman, deputat PNL de Alba le propune celor din PSD ”să o doteze pe Viorica cu un GPS”, când aceasta va veni pe data de 29 noiembrie la Alba Iulia, deoarece din punctul de vedere al vicepreședintelui PNL, Primul Ministrul României ”nu sta bine cu cunoștințele generale.”

”Înțeleg ca doamna Dăncilă vine la Alba Iulia cu membrii Guvernului. Oare vine la Blaj sau pe Câmpia Libertății, de la…Alba Iulia, cum a spus acum câteva luni, pentru ca Viorica nu sta bine cu cunoștințele generale, nici la nivelul mediu al unui copil de creșă?

CITEȘTE ȘI: Viorica Dăncilă vine cu tot Guvernul la Alba Iulia. Ședință omagială ”Centenar” la Sala Unirii

Ceea ce știu toți românii, două locuri sfinte ale neamului, Alba Iulia si Câmpia Libertății îi joacă feste premierului. Ca sa fiu sigur ca nu se pierde, ca e oricum confuză, propun PSDragnea să o doteze pe Viorica cu un GPS!

În altă ordine de idei, prezenta Vioricăi Dăncilă și a politicienilor PSD, urmașii celor care i-au omorât și asuprit în temnițe pe Maniu, Bratianu și pe alți fruntasi care au înfăptuit Unirea, în Sala Unirii, mi se pare o profanare a acestui loc sfânt pentru români.

Înțeleg protocolul, dar nu și lipsa de bun simt de care Dancilă, Dragnea și PSD dau dovada când e vorba de a respecta Alba Iulia. Vin în orașul de care aud doar de 1 Decembrie și căruia tocmai i-au furat prin “revoluția fiscală” 10 milioane de euro.

Dacă nu returnează albaiulienilor ce le-a furat, din punctul meu de vedere, ca cetățean dar și deputat, guvernul PSD mai bine petrece la Alexandria sau în insula Belina. Sunt aceiași oameni care au respins propunerea mea ca Alba Iulia sa fie declarată “Capitala a Marii Uniri”! PSDragnea urăște Alba Iulia! Noi nu ne dorim aici oameni care rescriu istoria pentru a șterge Alba Iulia din istoria României!” a declarat Florin Roman într-un comunicat de presă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax