Connect with us
Publicitate

BLAJ

Deputatul Florin Roman și-a deschis cabinet parlamentar la Blaj. Locuitorii de pe Valea Târnavelor, așteptați în audiență

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, a deschis la Blaj al doilea cabinet parlamentar al său, după cel de la Alba Iulia, funcțional încă din luna decembrie.

Noul cabinet funcționează la adresa: Dr. Vasile Suciu, Nr. 4. Programul de audiențe este: vineri și sâmbăta de la 10:00 la 12:00.

”Îi invit pe locuitorii din zona Blajului și a Tarnavelor la biroul parlamentar pentru analiza și soluționarea petițiilor cetățenești.

Mulțumesc celor prezenți, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, prefectului Nicolae Albu, vicepreședintelui CJ Alba, Marius Hategan, primarului Blajului, Gheorghe Rotar, fostului senator Alexandru Peres, colegilor primari, viceprimari și președinți ai organizațiilor PNL prezenți, de pe Valea Tarnavelor.

Am avut deja primele discuții despre proiectele de dezvoltare ale acestor localitati și despre imbunatatatirea comunicării cu cetatenii.

Totodată, am înaintat în acest sfârșit de săptămâna, către președinții Camerei Deputatilor și Senatului, doua solicitări pentru o ședința comuna în care sa fie dezbătute doua proiecte importante: abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și revocarea doamnei Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului, pe care le-am inițiat încă de anul trecut și care zac în sertarele Parlamentului” a spus Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 12.02.2021 at 13:15

    Reclama. Ce le poti tu oferi oamenilor, cand problemele lor tin de Primarii ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax