Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul PNL Călin Potor a votat „PENTRU” Guvernul Ponta III: ”Dacă liberalii nu mă dau afară, îmi dau DEMISIA și PLEC la PSD”

Publicat

Fenomenul migrațiilor dintr-un partid în altul continuă în aceste zile. Cea mai nouă decizie în acest sens îi aparține deputatului liberal de Alba, Călin Potor, care a anunțat că marți la ora 15.00 va vota „pentru” Guvernul Ponta III, contrar directivei partidului din care încă face parte, iar acest lucru ar putea să îi determine pe liberali să îl dea afară din partid. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Potor spune că este hotărât să demisioneze din PNL  și să treacă la PSD, potrivit declarațiilor făcute pentru ziarul Alba24.ro.

„În comisie l-am votat pe Bănicioiu ca ministru al Sănătății. La ora 15.00 voii vota „pentru” Guvernul Ponta III. Există șansa să fiu dat afară din PNL, însă, oricum, știți bine nu mai aveam niciun viitor în acest partid. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, probabil voi pleca eu. Îmi voi da demisia şi voi trece la PSD. Eu aș fi vrut să rămână USL și să îmi termin mandatul așa”.

Întrebat cum se înțelege cu președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, Călin Potor, a spus că ei au colaborat bine, mai ales pe perioada USL.

Din noul partid, Potor susține că nu țintește funcții din administrație și că nu va candida la europarlamentare. „Nu intru pe listă la europarlamentare. Despre primărie, nu știu, nu cred că voi candida. Dacă cei din PSD vor considera că există o șansă reală să fiu ales primar, aș putea lua în considerare o candidatură, altfel nu vreau să fiu carne de tun. Așteptăm să vedem”, a declarat Potor.

Potor: „Îmi place Guvernul Ponta III. Cum să nu îmi placă?”

Călin Potor a declarat că, deși partidul de care aparține, PNL, va vota împotriva noului Guvern, el agreează componența acestuia: „Îmi place Guvernul Ponta III. Cum să nu îmi placă? Este plin de oameni tineri, este ceva să ai curajul să aduci oameni cu altă mentalitate, este un pas mare înainte”.

„Bănicioiu, de la Sănătate, a avut o atitudine teribil de corectă. A spus în comisie că va continua toate proiectele începute de USL. În opinia mea, este un Guvern care va face treabă”, a mai spus Potor.

Potor, la al treilea partid din cariera sa politică

Până în anul 2011, Călin Potor a fost membru PDL, a fost viceprimar al municipiului Alba Iulia, iar în 2008 a intrat în Parlament, ca deputat ales de pe listele PDL. La alegerile locale din iunie 2012, Potor a candidat pentru funcția de primar al Alba Iuliei din partea PNL. În decembrie 2012 şi-a început cel de-al doilea mandat de deputat, ales de pe listele PNL. Decizia de plecare din PNL spre PSD a venit într-un moment în care cariera sa politică în acest partid era într-un punct critic, existând posibilitatea de a nu mai fi pus pe liste la următoarele alegeri. Odată cu trecerea în PSD, al treilea partid din cariera sa politică, Potor poate să își negocieze o candidatură la Primăria Alba Iulia. O posibilă candidatură la Primăria Alba Iulia ar rezolva o mare problemă a PSD Alba, care la această oră nu poate prezenta un candidat serios și competent pentru această funcție.

Citiți și: GUVERNUL PONTA III are vot de învestitură de la Parlament. Ce spune Traian Băsescu şi Crin Antonescu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Pilu

    marți, 04.03.2014 at 22:01

    Am citit undeva ca este un post liber la Galda … de medic .Eu cred ca poate candida cu brio pe acel post . Acolo poate sa-si faca si partid , poate fi si prim-ministru, presedinte sau primar , are toate sansele la orice varianta. Mediul de lucru nu difera prea mult fata de cel actual , asa ca se va acomoda repede . Acolo ar putea sa intalneasca multe personaje istorice ,chiar si pe Vlad Tepes cu o teapa pregatita, bucuros sa-l ridice la rangul de sultan …Ar fi o mare realizare pentru Alba , primul traseist politic ridicat la rangul de sultan . Ce parere aveti dragi alegatori care l-ati votat , vreti sa-i tineti pumnii la examen ?
    P.S. Sa-l anunte cineva cand este data concursului . La asemenea oferte nu cred ca va rata participarea. Bafta !

  2. Misu

    miercuri, 05.03.2014 at 10:42

    Vai, ce lepadatura de om mai e si Potor acesta!!! Face orasul de rusine. Un mincinos, un oportunist si, mai ales, un incapabil. N-a facut NIMIC pentru cei care (din nefericire) l-au votat!

  3. mihai

    miercuri, 05.03.2014 at 20:55

    daca am avea in tara aceasta o suta de mii ca dumneata am face minuni ,ma bucur ca din toata sleata aceasta de politicieni se mai gaseste cite un care mai are singe sa mai traga semnalu cind e necesar,astia chiar cred ca merge la infinit ,una sa spui si alta sa faci nu mai e mult si sa vedem cite voturi va numara PNL vor invata si baietii astia ca si basescu ca alegatoru nu e un idiot si il va sanctiona la prima ocazie pe acela care isi bate joc de el ,

  4. maia

    miercuri, 05.03.2014 at 20:59

    Pilule , concursul trebuie anuntat din timp ,altfel risca sa fie din nou pe partie in Austria pe banii alegatorilor!
    Ce mai, om DE NIMIC!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax