Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Destinaţii exotice pentru minivacanţa de 1 Mai. Care sunt preferinţele românilor şi cât au plătit pe un sejur

Publicat

Cel mai scump pachet turistic vândut de 1 Mai de una dintre cele mai mari reţele de agenţii de turism din România este în valoare de 42.500 de euro. Suma acoperă un sejur de şapte nopţi în Dubai, la un hotel de cinci stele, într-un apartament situat sub apă.

Din datele agenţiei TUI TravelCenter, cele mai căutate destinaţii externe de 1 Mai sunt Bulgaria, Grecia, Turcia şi Spania. În ceea ce priveşte pachetele exotice, cei mai mulţi români au preferat în această perioadă Thailanda, Republica Dominicană, Maldive şi Mexic, potrivit News.ro.

După numărul pachetelor de servicii vândute pentru vacanţa de 1 Mai, topul vacanţelor exotice este condus, însă, de Thailanda, Republica Dominicană, Maldive şi Mexic.

Turiştii pot alege astfel de destinaţii la tarife începând de la 550 de euro de persoană. Această sumă reprezintă o treime din tariful minim pe care îl plăteau turiştii pentru o astfel de destinaţie în urmă cu 5-6 ani, potrivit agenţiei.

Astfel, o vacanţă de o săptămână în Dubai, la un hotel de patru stele, cu zbor inclus, costă de la 500 de euro de persoană, în Thailanda, de la 550 de euro, iar în Maldive, de la 900 de euro.

surse: digi24.ro, news.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax