Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Diana Șoșoacă NU poate candida la președinția României. Curtea Constituțională a scos-o din cursa prezidențială

Publicat

Diana Șoșoacă NU poate candida la președinția României. Curtea Constituțională a scos-o din cursa prezidențială și i-a anulat candidatura.

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, de la ora 17.00, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile pentru președinția României.

Este vorba despre contestații privindu-i pe Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Kelemen Hunor şi pe Diana Iovanovici-Şoşoacă pentru funcţia de preşedinte al României.

Conform surselor G4Media, judecătorii au anulat decizia Biroului Electoral Central privind candidatura Dianei Șoșoacă la președinția României.

Judecatorii CCR au admis o contestație în care Diana Șoșoacă era acuzată ca a depus semnături false. Pe numele ei au fost depuse două contestații, însă numai una a fost admisă.

UPDATE: ”În urma deliberărilor, Curtea Constituţională: Cu majoritate de voturi, – A admis contestațiile formulate de doamna Amalia Bellantoni și domnul Mihai Gheorghe Ursa şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr.18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii și a semnului electoral ale doamnei Diana Iovanovici-Șoșoacă la alegerile pentru Președintele României din anul 2024”

De asemenea CCR a mai decis că nici Miron Cozma nu poate candida. Votul pentru candidatura lui Mircea Geoană amânat.

Diana Șoșoacă NU poate candida la președinția României: Cum a primit decizia

Decizia CCR a luat-o prin surprindere pe Diana Șoșoacă. Aceasta era live pe Facebook, în momentul în care a aflat decizia.

Ea a spus că la mijloc este vorba despre o decizie inacceptabilă în condițiile în care nu a fost citată și a spus că îi acuză pe evrei de ”implicare în procesul constituțional”.

”Este inacceptabil, în condițiile în care nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva. Nu știu nici măcar cum arată contestația, s-au încălcat grav drepturile procesuale.

Solicit romanilor sa ieșiți în stradă. Îi acuz pe evrei de implicare în procesul constituțional, nu se poate așa ceva” a spus Diana Șoșoacă, după care a ieșit din live și a spus că merge să vadă ce se întâmplă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate