Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dieta de detoxifiere rapidă. Sfaturi pentru eliminarea toxinelor acumulate în organism după mesele copioase de sărbători

Publicat

dieta După Sfântul Ioan, ultima zi a sărbătorilor de iarnă, este recomandat să începem să eliminăm toxinele acumulate în organism odată cu mesele copioase din ultima perioadă, apelând la un regim rapid de detoxifiere.

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de fitness care a lansat fenomenul Kangoo Jumps la nivel european, recomandă consumul zilnic de sucuri proaspete de fructe și legume și supe ce au rolul de a curăța organismul.

Potrivit acesteia, în această perioadă este indicată o dietă ușoară bazată pe supe, ceaiuri, fresh-uri de fructe și legume sau salate. Este bine să evităm alcoolul, cafeaua și ceaiul negru. Se recomandă hidratarea cu apă plată sau ceaiuri din plante care au rolul de a curăța rinichii și ficatul.

„Păstrați la îndemână tot timpul o sticlă cu apă pentru a vă hidrata organismul corespunzător. Dacă beți câte două-trei guri la un sfert de oră, veți fi surprinși de cât de ușor este să consumați minimum doi litri de apă zilnic”, a transmis Kinga, citată de perfecte.ro.

În ceea ce privește micul dejun, acesta trebuie să rămână cea mai bogată masă a zilei, dar de această dată fără să conțină mezeluri sau brânzeturi grase.

sursa: realitatea.net

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax