Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DIICOT, despre CRIMELE de la Caracal: Alexandra a fost omorâtă joi, la ora 12.00, după ce Dincă a prins-o cu telefonul în mână

Publicat

Giorgiana Hosu, procurorul șef adjunct al DIICOT, a făcut declarații oficiale, duminică seara, după audieri, despre crimele de la Caracal. Potrivit acesteia, inculpatul Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, joi, 25 iulie, în jurul orei 12.00 și ulterior i-a incinerat corpul.

Potrivit sursei citate, s-a dispus extinderea acțiunii penale față de Gheorghe Dincă pentru infracțiunea de omor calificat. Giorgiana Hosu a spus că bărbatul a răpit-o pe fată în scopul exploatării sexuale, a sechestrat-o și a violat-o, iar Alexandra „nu a avut practic nico șansă să se apere”.

Vezi și UPDATE: Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a UCIS pe Alexandra și Luiza. Două CRIME, comise la interval de patru luni

Reamintim că Alexandra a sunat la 112 de 3 ori,  joi, 25 iulie, adică în ziua în care a fost ucisă. Primul apel a fost la ora 11.05 și ultimul apel la ora 11.12. Ulterior, operatorul 112 a încercat de 9 ori să reapeleze numărul de pe care s-a efectuat apelul, la toate aceste apeluri intrând mesageria vocală.

Giorgiana Hosu, procurorul șef adjunct al DIICOT, a făcut declarații oficiale, duminică seara, după audieri, despre crimele de la Caracal:

În cauză există elemente constitutive ale infracțiunilor de trafic de minori, sechestrarea şi adăpostirea minorei prin constrânge, răpire şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate.

Inculpatul este o persoană cu o constituție fizică masivă, în fața căruia o minoră de 15 ani nu a avut nicio șansă să se apere.

La domiciliul inculpatului, în cenușa dintr-un butoi metalic au fost identificate, prin cernere, mai multe fragmente de oase calcinate și dinți de natură umană, 3 inele, un lănțișor, alte 2 fragmente de lănțișoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel, ce prezentau urme de ardere.

În autoturismul inculpatului a fost găsit un cercel.

Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei (Alexandrei – n.r.), ca aparținând fiicei sale.

În această seară, Institutul Național de Criminalistică al Poliției Române a transmis raportul din care reiese că la locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei, cât și al inculpatului.

Inculpatul a recunoscut că a ucis victima în 25.07.2019 în jurul orei 12.00, la domiciliul său și ulterior i-a incinerat corpul.

A agresat-o, suprimându-i viața, când a surprins-o cu telefonul mobil în mână.

În ceea ce privește cealaltă victimă (Luiza – n.r.), exisă indicii că inculpatul a săvârșit același gen de infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax