Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 2 septembrie: Jidvei, prima comună din Alba care va avea Serviciu Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor

Publicat

Din 2 septembrie, în comuna Jidvei, în fostul sediu al Romtelecom din vecinătatea Primăriei, va funcționa un Serviciu Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor. Instituţia va deservi comunele Jidvei, Șona și Cetatea de Baltă. Prin deschiderea acestui nou serviciu, Jidvei devine prima comună din județul Alba care înființează un Serviciu Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor.

Înființarea noului serviciu, ce va deservi aproximativ 13.000 de locuitori, s-a făcut prin rearondarea celor trei comune de la Serviciu Public Comunitar de Evidența Persoanelor Blaj, în urma ședinței Consiliului Județean Alba de la sfârșitul lunii iulie. Astfel, locuitorii celor trei comune nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la Blaj pentru a-și rezolva problemele legate de actele de identitate și vor beneficia de servicii mai rapide.

„Locuitorii din Jidvei, Șona și Cetatea de Baltă nu vor mai trebui să bată drumul până la Blaj ca să își rezolve probleme legate de actele de identitate. De luni, vor putea face acest lucru la Jidvei, prin intermediul noului serviciu înființat de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Primăria din Jidvei.

Prin înființarea acestui serviciu în subordinea Consiliului Local Jidvei îi ajutăm deopotrivă pe locuitorii celor trei comune ce vor fi arondați noului serviciu, dar și pe cei care sunt arondați în continuare Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor din Blaj. Datorită degrevării de un număr important de dosare ne așteptăm ca și la Blaj activitatea să se desfășoare mai rapid”, a spus Ion Dumitrel, președinteşe Consiliului Județean Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax