Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Din 30 noiembrie, la Alba Iulia, se face oficial trecerea de la ”porție” la gastronomie de excepție (P)

Publicat

Suntem convinși că mulți dintre albaiulieni știu, deja, adresa restaurantului Népo. Dar suntem și mai siguri că, odată ajunși, vor găsi suficiente motive să-i descopere povestea. Experiența Népo este, cu siguranță, una aparte. Pentru fiecare dintre noi. E mai mult decât un restaurant? Desigur! Va fi locul în care cei care au mers prima oară vor reveni? Garantat!

Népo e combinația supremă între mâncarea gătită perfect și un spațiu care, la plecare, te face să întorci capul. Ca să-l mai vezi o dată.

Chef, staff, manager sunt noțiuni pe care le-am adaptat la măiestrie, zâmbete și ospitalitate, iar provocarea pe care ne-am asumat-o, cu creativitate și meticulozitatea, ne-a dus cu adevărat în direcția unui spațiu cu adevărat unic, imposibil de copiat.

Un loc creat pentru bucuria spiritului și încântarea simțurilor. Népo nu e, nici pe departe, o simplă trecere prin bucătăria internațională sau tradițională. E modul clar de a valida că una nu o exclude pe cealaltă, iar alegerea aparține fiecăruia.

restaurant nepo din 30 noiembrie la Alba Iulia

Definit și complet prin gust, Népo e susținut în decor de teme din creația marelui Giorgio de Chirico. De la iluminat până la mobilierul ales cu grijă, designerul Valentin Oltean s-a străduit, și a și reușit, să arate că inspirația și rafinamentul merg mână-n mână cu bucuria de a-ți primi oaspeții cu brațele deschise. Și subliniază: „Când am început să concep primele detalii ale acestui loc, am avut îndrăzneala să cred și să sper că nu doar cei din marile orașe, confirmate ca fiind repere în ce înseamnă design, merită și pot avea ceva din inspirația unui mare artist. Și sunt sigur că vom avea mai mult decât un accept al acestei identități,  că albaiulienii pot pretinde și pot primi mai mult de la un restaurant.”

Dincolo de clasicul restaurant, Népo introduce un lounge privat – un spațiu intim în care clienții pot veni fie pentru afceri, peste zi, fie pentru o petrecere, seara, cu prietenii.

În plus, un spațiu separat dedicat evenimentelor private, promite să fie o pânză albă pentru evenimente tematice, seri corporative sau aniversări.

din 30 noiembrie la Alba Iulia Restaurant Nepo

Cei care vor trece pragul noului restaurant Népo din 30 noiembrie, ora 18.00, vor descoperi, la fața locului, că premium poate fi, la fel de bine, popular. Dar vor avea și dovada că arta poate fi tradusă și interpretată, cu simplitate, la fiecare detaliu în parte.

Facebook & Instagram @ NepoRestaurant

Pentru întrebări media și informații suplimentare, vă rugăm să contactați: Népo Restaurant +4 0770 88 55 88. strada Tudor Vladimirescu nr. 13.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax