Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Diplomă de excelenţă de la Mercedes Benz pentru Casa Auto Sebeş: Primul loc la servicii post-vânzare

Publicat

Casa Auto Sebeş a primit locul 1 la secţiunea „After Sales” reparaţii şi întreţinere autovehicule, în clasamentul realizat de Mercedes Benz România privind activitatea celor mai bune reprezentanţe din ţară. Au concurat pentru premiile acordate de societate 35 de service-uri Mercedes din ţară.

Mercedes Benz România a premiat service-uri din ţară la mai multe secţiuni Sales (Vânzări), After Sales (Servicii Post vânzare) şi Marketing. Casa Auto Sebeş, s-a clasat pe locul 1, la After Sales, fiindu-i acordată Diplomă de Excelenţă.

Punctajul la această secţiune a cuprins indicatorii privind gradul de satisfacţie al clienţilor (CSI – Customer Satisfaction Index) şi metoda clienţilor „sub acoperire” (Mystery Shopping). Clienţii care au avut reparaţii în service au fost chestionaţi telefonic, de către o firmă specializată, independentă, la cererea importatorului Mercedes – Benz România. De asemenea, importatorul a trimis în service-urile din reţeaua naţională clienţi “sub acoperire”, cu diferite probleme la maşini (reparaţii şi/sau revizii).

Scopul a fost de a măsura foarte exact respectarea proceselor de service (programare în service, recepţie activă, diagnosticarea defectelor, costuri, durata reparaţiei etc) în vederea rezolvării defecţiunilor şi obţinerea satisfacţiei depline a clientului.

Casa Auto Sebeş este parte a reţelei de reprezentanţe Mercedes de 3 ani, fiind o membră relativ tânără a echipei, în comparaţie cu altele care activează de 15 – 20 de ani.

Performanţa service-ului din Sebeş a fost posibilă prin politica administraţiei de a investi permanent în echipamente performante, de ultimă generaţie, dar şi în cursurile de calificare a personalului, la Training Center-ul Mercedes Benz.

Diplomele de certificare ale tehnicienilor sunt recunoscute în toata reţeaua Mercedes Benz din Europa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax