Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Directorul „Hidroserv” Sebeș despre planurile de reorganizare a sucursalei: „Nu am primit încă nici o directivă în acest sens”

Publicat

Situația celor câteva sute de angajați ai „Hidroserv” rămâne încă incertă, în contextul în care compania-mamă, „Hidroelectrica”, se află deja în insolvență. Potrivit administratorului judiciar, Remus Borza, până în 30 iunie, 500 de salariați ai „Hidroserv” vor fi disponibilizați, dar, potrivit directorilor de sucursale, nici o directivă în acest sens încă nu a fost dată. 

Directorul „Hidroserv” Sebeș, Alexandru Bogdan s-a aflat până joi la București, unde a participat la şedinţa Consiliului de Administrație, dar, potrivit declarațiilor sale, subiectul reorganizării „Hidroserv” nu a fost adus în discuție: „Din câte știu eu, încă nu a venit nicio directivă privind situația sucursalelor. În ceea ce mă privește, pot spune că nu știu nimic”, a declarat Alexandru Bogdan.

În lipsa unor declarații oficiale în acest sens, discuțiile pe marginea unei masive reorganizări la nivelul celor 8 „Hidroserv”-uri din țară s-au intensificat în ultimele zile. Prezent în conferință de presă, deputatul PDL Clement Negruț a declarat că la” Hidroelectrica” Sebeș deja 125 de persoane vor fi disponibilizate și că „Hidroserv”-urile se vor închide iar motivul pentru care aceste măsuri se iau mai întâi în Alba ar fi acela că este dusmanul principal al USL-ului: „punctele zonale Hidroelectrica din țară încet, încet se vor desființa și culmea, începe cu Alba! Pentru că Alba este dușmanul politic al USL-ului, suntem singurul județ care a mai rămas și practic și teoretic ca un ghimpe în coastele USL-ului. Și la Hidroserv sunt alți aproape 200 de oameni, poate și mai mulți, care vor rămâne pe drumuri”.

Decizia conducerii „Hidroelectrica” de a face concedieri face parte dintr-un plan mai amplu de măsuri fără de care compania ar intra în faliment anul acesta, din cauza situației financiare dificile. Disponibilizările ar veni ca urmare a fuziunii a opt filiale „Hidroserv” ale companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pingback: Prefectul Gheorghe Feneşer răspunde la declarațiile deputatului Clement Negruț: „De la parlamentari, aşteptăm cu toţii seriozitate şi corectitudine” | Alba24

  2. Pingback: Clement Negruț dă drept la replică prefectului Feneșer, despre disponibilizările de la Hidroelectrica: „Să nu mai facă referiri la PDL” | Alba24

  3. ion

    vineri, 05.04.2013 at 16:04

    milu nrgrut mananca *****

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax