Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Directorul medical al Spitalului Județean Alba, Dan Crainic, a făcut infarct. Coleg: ”A muncit enorm, sub un stres foarte mare”

Publicat

Presiunea mare pe sistemul medical ajunge și la medicii din prima linie. Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Dan Crainic, a suferit vineri un infarct, iar starea sa este deocamdată necunoscută.

Apropiații săi spun că acesta este foarte stresat și obosit, fiind unul dintre oamenii cei mai importanți, aflați în prima linie a luptei împotritva epidemiei de coronavirus. 

Doctorul Crainic este cel care coordona toată activitatea medicilor din instituție, inclusiv o mare parte din activitatea acestora în lupta cu COVID. Colegii săi speră să își revină cât mai repede.

”A muncit enorm în ultimele luni, sub presiune și sub un stres foarte mare din cauza volumului de activitate, Vorbim de foarte multe ore în fiecare zi în acest context al coronavirusului. Suntem cu toții dărâmați psihic și fizic. Este o situație aproape explozivă între colegi și considerăm că cei care nu respectă măsuri minime își bat pur și simplu joc de noi. Este o chestiune de timp să cedăm, dacă nu vedem măcar puțină solidaritate din partea populației” a declarat un coleg al medicului.

Este al doilea medic al Spitalului Județean Alba care face infarct, în ultimele zile. Un alt caz a fost înregistrată săptămâna trecută, la ATI.

Mai mulți medici din cadrul spitalului, dintre cei aflați în prima linie a luptei împotriva COVID-19, s-au infectat în ultimele săptămâni, iar stresul prin care trec ei și familiile lor este foarte mare, au mai declarat pentru Alba24, surse medicale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    vineri, 30.10.2020 at 19:16

    Sănătate multă domnului doctor. Este un om deosebit. Dar domnul/a doctor care afirmă că populația isi bate joc de ei cred ca nu e chiar asa. Si invers putem afirma ca isi bat joc de noi, mor prieteni de virus sau nu fără să se uite către ei, dr de pe secțiile de oftamologie, reumatologie, dermatologie, oare ce consultatie mai fac sau internari? E foarte simplu sa zicem doar de unii dar atâta debandada si neasumare ca la noi in medicină doamne fereste. Nu mai îndrăznim să ne imbolnavim si se cronicizeaza toate in noi. Nu mai aruncati cu piatra.

  2. Todorescu Marioara

    duminică, 01.11.2020 at 16:25

    Sanatate domnului doctor si cred ca nu ar trebui sa asteptam solidaritate din partea populației deoarece aceasta nu mai exista insa sa incercam macar sa ne crutam psihic pe cat se poate fiindca o sa murim și familia noastră suferă restul uita .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax