Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dîrzu le-a cerut vineri demisiile. Ponta i-a liniştit duminică: Şefii din deconcentrate susţinuţi de PNL nu vor fi schimbaţi

Publicat

Premierul Victor Ponta susţine că funcţionarii susţinuţi de PNL nu vor fi schimbaţi, după ruperea USL, însă nu exclude posibilitatea ca viitoarele majorităţi PNL-PDL care se vor constitui la nivel local să conducă la disponibilizarea unor angajaţi susţinuţi de PSD. Reamintim că vineri, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că așteaptă demisii din partea directorilor liberali puși la conducerea deconcentratelor de către USL.

Victor Ponta a răspuns, duminică, la Palatul Victoria, unei întrebări adresate de jurnalişti care doreau să afle dacă există un memorandum al PSD care prevede ca 1.500 de funcţionari publici, susţinuţi de PNL, să fie disponibilizaţi după ruperea USL.

„Chiar e o poveste. Nu există aşa ceva”, a spus premierul.

El a susţinut că informaţiile apărute în acest sens sunt, de fapt, dezinformări.

N-ai din ce, că miniştrii, secretarii de stat care au fost, au fost, restul din ce, cred că nici nu avem 1.500 cu totul. Sunt prostii, mai ales că la nivel local, acum, dacă-şi fac majorităţile PNL-PDL, probabil că o să-i dea afară pe-ai noştri de peste tot”, a mai spus Ponta.

Vineri, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că în județul Alba încă nu a făcut calcule cu privire la posibilele schimbări în funcții ale viceprimarilor PSD, însă „ne gândim la alții pe care să îi schimbăm noi. Ne mai gândim că, dacă tot USL nu mai trăiește în județul Alba și nici la nivel național, așteptăm demisii.”

Citeşte şi Reacție PSD la alianța PDL-PNL din județ: „Așteptăm demisii de la directorii de instituții puși în funcție de liberali”

sursă: mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax