Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Disponibilizări la stat, în acest an. Dan Barna anunță posibile reduceri de personal în sistemul public

Publicat

Vicepremierul Dan Barna a anunțat că fiecare companie de stat are propriile planuri de reorganizare şi România trebuie să se încadreze, în 2021, într-un deficit bugetar de maxim 7,2%, ceea ce ar putea duce şi la disponibilizarea unor angajaţi care lucrează în sistemul public.

„Fiecare companie de stat are propriile planuri de reorganizare. Vom vedea în funcţie de decizia fiecărei instituţii care trebuie să se încadreze în aceste plafoane bugetare de până la 7 % deficit.

Miza pentru noi ca ţară este menţinerea într-un deficit de 7-7,2 % maxim, iar bugetul va fi construit din această perspectivă”, a precizat Dan Barna vineri, într-o conferinţă de presă.

Vezi și SPORURI FIXE pentru bugetari: Ministrul Muncii anunță modificări la legea salarizării, care-i vizează pe angajații de la stat

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat miercuri, la postul public de televiziune, că intenţionează plafonarea nivelului de sporuri acordate bugetarilor la 30 % raportat la salariul de bază.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax