Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIA de 8 MARTIE: Unde și cum se pot distra doamnele și domnișoarele de „Ziua Internațională a Femeii”

Publicat

girls

Weekendul care urmează este dedicat în totalitate reprezentantelor sexului frumos. „Ziua Internațională a Femeii” este sărbătorită în aproape toate localurile din oraș. De la concerte, prezentări de modă, striptease, doamnele și domnișoarele vor avea de ales cum și unde să își petreacă ziua. Atât în 7 cât și în 8 martie, cluburile din Alba Iulia vor organiza evenimente cu și pentru femei. Stage, Allegria sau La Zvonuri din Sebeș au pregătit spectacole de  striptease pentru toate femeile.

Citește și MESAJE de 8 MARTIE: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Ce să îi transmiți mamei, iubitei, colegelor sau profesoarelor

Vineri 7 Martie, celebra trupa de  striptease masculin „Flamingo Boys” revine în Club Stage cu un spectacol de zile mari. Cornel Păsat și băieții din trupa sa au pregătit un show incendiar de care se vor putea bucura toate reprezentantele sexului frumos din Alba Iulia.

Tinerii din Alba care se pregătesc pentru momentul vieții lor și vor o nuntă de basm sunt așteptați în perioada 7-9 martie la Târgul „Orașul Mirilor” de la Alba Mall. Cele mai originale idei, sfaturi și produse dedicate pentru ca nunta să fie cu adevărat unică le veți găsi în cadrul evenimentului.

Doamnele care vor să se răsfețe de ziua lor cu o piesă de teatru vor avea posibilitatea să o facă vieri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Intrigi politice și complicații amoroase vor fi prezentate albaiulienilor în comedia „Încurcă-i drace!”, în regia lui Șerban Puiu, pusă în scenă cu actorii Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu. Prețul unui bilet este de 40 de lei, respectiv 30 de lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari. Spectacolul are o durată de 1h40min și nu este recomandat tinerilor sub 12 ani.

Nici femeile din Sebeș nu sunt uitate în acest weekend. De 8 Martie La Zvonuri, reprezentantele sexului frumos își vor putea clătii ochii cu un spectacol   striptease spectacol de iluzionism, shot-uri de toate felurile, cocktailuri și multă muzică.

Tot de un show de  striptease vor avea parte și albaiuliencele care decid să își petrecă sera de 8 martie în Allegria. Dream Boys vor fi prezenți începând cu ora 21.00 în localul din centrul orașului pentru a oferii un cadou sărbătoritelor. Și pentru a nu lăsa fetele sigure la terminarea spectacolului, de la ora 00.00 sunt așteptați în club și domnii.

„Și pentru că iubim femeia, în luna martie mai precis pe 8 Martie, Club STAGE a pregătit un super show de saxofon live alături de LORY SAX – The men with the sax. Iar dacă îți rezervi masa din timp, noi iți oferim o șampanie din partea casei !” spun cei de la Club Stage.

Acestea sunt dor o mică parte din localurile care au pregăti câte o petrecere specială de 8 Martie.

Citește și MESAJE de 8 MARTIE: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Ce să îi transmiți mamei, iubitei, colegelor sau profesoarelor

Citește și IDEI de CADOURI de 8 MARTIE: Ce poți să dăruiești unei femei în funcție de tipul relației pe care o ai cu ea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax