Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIA de WEEKEND: Concerte cu Elena Gheorghe, Filarmonica de Stat “Mihail Jora” Bacău, expoziții și petrecere în STAGE

Publicat

Zilele până la Crăciun se pot număra pe degete, iar pentru a întâmpina marea sărbătoare așa cum se cuvine evenimentele care au loc în această perioadă în Alba Iulia sunt pline de colinde și cântece de iarnă. În acest sfârșit de săptămână, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor va urca Filarmonica de Stat “Mihail Jora” Bacău pentru a oferi un concert de Crăciun. Cunoscuta interpretă Elena Gheorghe va fi prezentă la Alba Iulia pentru a încălzi atmosfera și inimile celor care vor fi prezenți, sâmbătă, în Piața Cetății.

Vă prezentăm o parte din evenimentele care vor avea loc în acest sfârșit de săptămână:

 

Pentru al şaselea an consecutiv, vineri, 20 decembrie, de la ora 17.00 va avea loc Salonul anual de artă. Vor fi expuse cele mai recente lucrări, semnate de 41 de artişti plastici, uniţi de o viziune comună asupra artei şi a educaţiei prin artă. Expoziţia va fi găzduită de Galeria de Artă ale municipiului Alba Iulia, până în 31 ianuarie.

Dacă sunteți nerăbdători să primiți cadouri, acum vă puteți da întâlnire cu Moș Crăciun, ceva mai devreme, în complexul comercial Alba Mall.

Sâmbătă, de la ora 17.00, la mall vor răsuna colindele, iar Moșul va aduce daruri dintre cele mai variate, pentru cei mai cuminți copii.

 

Sâmbătă, la STAGE debutează cea de-a doua ediție a sărbătorilor zăpezii din acst sezon, o petrecere la care ai ocazia să iei parte la un super show de animație și lumini presărat cu cele mai fresh hituri de club alături de rezidenții clubului.

 

Magia Crăciunului plutește deja în aer, iar cei mai nerăbdători sunt cei mici. Pentru a le face o surpriză atât micuților cât și celor mari,Transavia dăruiește Crăciunul” și vă aduce sâmbătă, 21 decembrie, un eveniment pentru toate vârstele. Cadouri, concert Elena Gheorghe și multe alte momente vor avea loc în Piața Cetății din Alba Iulia.

Duminică, 22 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia găzduieşte un concert extraordinar de Crăciun oferit de Filarmonica de Stat “Mihail Jora” Bacău. Pe scenă vor urca, începând cu ora 17.00, instrumentiştii filarmonicii, alături de dirijorul Robert Gutter (SUA) şi soprana Georgeta Grigore.

 

Festivalul „Whine Christmas” continuă și în acest weekend și va aduce duminică de la ora 18.00 Jazz & Wine (Liviu Cernat, Laura Orian, Ovidiu Pârjol, Maria Șimandi și Dragoș Tudor), Sala Unirii.

De la 19.00 va avea loc un recital de colinde ”Sus la Poarta Raiului“ susținut de Ansamblul vocal folcloric al Liceului de Arte “Regina Maria”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax