Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIA de WEEKEND în ALBA: Cei mai în vogă artiști, pe scenă la Zilele Oraşului Alba Iulia „Alba Fest”. Literatură, caricaturi și filme

Publicat

Weekendul acesta îți dă motive să nu pleci din Alba Iulia. Cei mai cunoscuți artiști ai momentului vor transforma „Cealaltă Capitală” în „Capitala DISTRACȚIEI”. Andra, Smiley, Alex Velea, Loredana Groza, Marius Moga, Ruby, Ștefan Bănică Junior, dar și alți artiști vor fi prezenți la Zilele Orașului, Alba Fest. Pe lângă asta vom avea parte și de Festivalul internațional de caricatură și literatură umoristică.

Pentru mulți albaiulieni, Zilele Orașului Alba Iulia sunt cel mai așteptat eveniment al anului. La sfârșitul lunii mai, pe aceștia îi așteaptă trei zile de concerte, spectacole și surprize, în cea mai mare cetate din România. Muzică pop, dance, electronică, dar și folclor și romanțe, toate vor fi prezente în „cealaltă capitală” în cele trei zile. Mai mult ca în alți ani, de această dată Zilele Orașului Alba Iulia vor fi transmise în direct pe MTV.

În prima zi, vineri, 30 mai, pe scenă vor urca Loredana Groza, What’s Up, R.O.A., Șuie Paparude și DJ Gojira și Plantet H. Prezintă Cabral și VJ Oana. After party în Club Stage.

Sâmbătă, 31 mai, vor cânta Smiley, Andra, Adda, Shift, Ștefan Bănică Jr., Guess Who, CRBL, Paula Seling, Liviu Teodorescu, Alex Velea, Ruby, Amna, Cătălin Josan, iar prezentatorii vor fi Cătălin Măruță și Marius Moga.

Duminică, 1 iunie, este zi dedicată folclorului și muzicii ușoare. Pe scenă vor urca, cu recitaluri, Sava Negrean Brudașcu, Marinela Baba, Ionuț Fulea, Mariana Anghel, Ansamblul Augustin Bena, dar și Marina Florea, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu și Adrian Daminescu. Prezentatorul serii va fi Octavian Ursulescu. VEZI PROGRAMUL COMPLET

Vineri, 30 mai, începe cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de literatură umoristică și grafică satirică „Alb-Umor”. Caricaturi „la minut” sau „la popas” în aer liber, lecturi publice de literatură umoristică, dueluri epigramistice, lansări de carte și și albume de grafică și caricaturi sunt doar câteva dintre evenimentele la care vor putea participa pasionații de umor.

Invitatul special al festivalului este, și în acest an, Ștefan Popa Popa’s, care va vernisa la Alba Iulia expoziția din deschiderea Salonului Internațional de caricatură. VEZI PROGRAMUL.

O mulțime de forme și șiruri lungi de gulguțe luminate, o expoziție de fotografie cu povestea cercetașilor, animăluțe din baloane, schimb liber de cărți, dar și multă bună dispoziție. Aceasta este propunerea cercetașilor României pentru cei care doresc să își rupă câteva clipe din timpul lor, pentru a-și aminti de bucuria dăruită de lucrurile simple și mărunte. Este vorba despre Festivalul Luminii, ce va avea loc în Alba Iulia vineri, 30 mai, între orele 21.00 şi 23.00, în zona Poarta I – Poarta a III-a, platoul Obeliscului.

 

Albaiulienii care vor urmărescă un film la noul cinematograf deschis de curând în Alba Mall vor avea la dispoziție aproximativ 10 producții cinematografice în fiecare zi. Copiii vor putea să vadă și în acest weekend „Rio 2” și „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy”. Pentru cei care preferă filmele de acțiune, X-Men va rula în continuare, la fel și Godzilla, dar vor putea să vadă și cel mai nou film a lui Tom Cruise, „Edge of Tomorrow”, în 3D. VEZI PROGRAMUL ȘI PREȚUL BILETELOR.

Copiii din Blaj vor avea ocazie de distracţie de ziua lor, duminică, de la ora 10.00, în Parcul “Avram Iancu”. Primăria Municipiului Blaj organizează pentru al treilea an consecutiv un spectacol de animație în aer liber prilejuit de Ziua Internațională a Copilului.

La Alba Iulia, duminică, de 1 Iunie, este festival de joacă în Cetatea Copiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax