Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACŢIA de WEEKEND în ALBA: Petreceri şi spectacole „pigmentate” de Halloween. Bună dispoziţie pentru toate vârstele

Publicat

halloween-photography-tips-1Sfârşitul de săptămână aduce petreceri tematice de Halloween, evenimente organizate în spiritul „monstruos” al acestei sărbători. Clubul Stage, Alba Mall şi Art Caffe Downtown sunt câteva dintre locaţiile unde te poţi distra în acest week-end. 

Vineri după-amiaza, în incinta Alba Mall, de la ora 18.00 va avea loc o petrecere de Halloween, pentru copii. Aceştia sunt aşteptaţi să vină costumaţi. La petrecerea organizată pentru ei, îi aşteaptă o mulţime de surprize. AICI, detalii despre eveniment.

Vineri seara, la Art Caffe Downtown, de la ora 21.00 va avea loc o petrecere cu scop caritabil. Cei care vor participa la acest party vor avea posibilitatea de a se deghiza, iar muzica şi dansul vor fi ingredientele speciale. Evenimentul este organizat de clubul de voluntariat non-guvernamental Leo Fortress Alba Iulia.

O altă locaţie în care vă puteţi petrece de Halloween este Club Stage. Aici, startul petrecerilor se va da vineri seara, când puteţi participa la after-party-ul balului bobocilor de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”. Cei care vor întreține atmosfera vor fi Narcotic Sound, Doddy și Vescan.

Sâmbătă seara, clubul va fi învăluit în atmosfera ”înspăimântătoare” de Halloween, iar albaiulienii care vor avea cel mai original costum vor fi premiați de către reprezentanții clubului cu premii în valoare de 2.000 de lei. Responsabilii cu buna dispoziție vor fi cei de la Mandinga.

Vezi AICI detalii despre distracţia în Club Stage.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax