Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIA de WEEKEND: Târgul de fete de pe Muntele Găina și festivaluri noi la Sebeș. Vezi cu ce te întâmpină sfârșitul de săptămână

Publicat

Sfârșitul de săptămână îi întâmpină pe albaiulieni cu festivaluri, oameni talentați și spectacole. Ca în fiecare an, sfârşitul lunii iulie aduce Târgul de fete de pe Muntele Găina, unde sunt așteptați mii de curioși dornici de distracție. Tot în acest weekend, la Sebeș se va desfășura prima ediție a „Zilelor Tineretului Municipiului Sebeș” și „Talentele Albei”. Cei care vor o altfel de distracție se pot relaxa la piscinele din județ, care sunt deschise pentru iubitorii de apă și soare.

 

Împrejurimile comunei Avram Iancu din judeţul Alba vor fi din nou punct de atracţie pentru vizitatori, în perioada 20-21 iulie, cu ocazia Târgului de fete de pe Muntele Găina, o sărbătoare care are o tradiţie de aproape două sute de ani în zonă. Şi de această dată, organizatorii au pregătit un program menit să distreze publicul de toate vârstele. Vezi aici programul.

Sâmbătă 20 iulie,  de la ora 19.00, în curtea Muzeului „Ioan Raica” din Sebeș, va avea loc evenimentul „Talentele Albei”, un spectacol de divertisment, care va mai cuprinde și o expoziție de desene și pictură, a artistei Geta-Maria Maris Guju, intitulată „tentative în căutarea destinului”.

Din 19 iulie, turiştii şi moţii se vor bucura de plimbarea turistică cu „Mocăniţa”, pe ruta Abrud – Gura Roşiei – Câmpeni. Potrivit primarului oraşului Câmpeni, Călin Andreş, a fost stabilit şi preţul unei călătorii. Adulţii vor plăti pentru un bilet dus-întors 25 de lei, iar pentru copii va fi 15 lei. Cursa se inaugurează vineri, începând cu ora 16.00

Prima ediție a Zilelor Tineretului Municipiului Sebeș, urmează să se desfășoare în centrul orașului, în acest sfârșit de săptămână. Vezi aici programul.

Iubitorii de soare și de apă se pot delecta și în acest sfârșit de săptămână la piscinele din județul Alba, care vor fi deschise pentru clienți. Puteți alege piscinele din Alba Iulia, dar și cele din restul zonelor din județ. Vedeți AICI tarifele și programul acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax