Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIA din WEEKEND: Sărbătoarea Mierii la Blaj, Dr. Kucho, Iris și petreceri cu tematică, în cluburile din Alba

Publicat

Sfârșitul de săptămână se apropie cu pași repezi, iar localurile din Alba s-au pregătit intens pentru a le oferi clienților cele mai tari petreceri. Club Stage aduce o super petrecere cu Dr. Kucho, la Blaj vă așteaptă „Sărbătoarea Mierii”, „La Zvonuri” – o petrecere pentru oameni „haihui”, dar și mute alte evenimente.

Vineri, 22 martie

Club Stage îți aduce vineri unul dintre cele mai consacrate nume din industria muzicală internațională. Daniel Manzano, cunoscut ca Dr. Kucho, supranumit și “Regele indiscutabil al muzicii House Spaniole” de către revista DJ Magazine din Marea Britanie, va ajunge la Alba Iulia pentru a le oferi petrecăreților o seară senzațională. Vezi aici detalii despre prețul biletelor.

 

Cel mai mare târg apicol din România și-a deschis porțile, joi, la Blaj, pentru toți pasionaţii de apicultură, dar şi pentru cei 5.000 de vizitatori care sunt așteptați la “Sărbătoarea mierii”. Cei interesați îl mai pot vizita și vineri, când va avea loc deschiderea târgului de vânzare și un spectacol pentru copii. Vezi detalii aici.

Restaurantul Pub 13 vă aduce, vineri, un concert excepțional cu una dintre cele mai cunoscute și iubite trupe de rock din România, IRIS. Spectacolul va începe la ora 22.00, iar prețul biletului este de 30 de lei.

 

„Go In” împreună cu Alpha Lady`s Outwear te invită vineri, începând cu ora 22.00 la „Fancy Sunglasses Party”. „Ia-ţi ochelarii, fie ei de soare, de vedere, de carton, nu ne interesează ce fel de ochelari porţi sau vei purta, ci felul în care o faci”, spun organizatorii.

 

„Le Papion” organizează vineri o petrecere deosebită în care se celebrează noul album electro al lui Parov Stelar.

Sâmbătă, 23 martie

Club STAGE îți dă întâlnire la o nouă petrecere tematică: „Mexican Party-Tequila Night”. Petrecăreții sunt așteptați sâmbătă seara în clubul din orașul lor, să ia parte la cea mai tare petrecere din acest weekend.

„La Zvonuri” îi așteaptă sâmbătă pe toți petrecăreții din Sebeș și nu numai la o petrecere inedită, „pentru oameni haihui.” P.O.h.u.I pARTY aduce shot-uri din partea casei și multă distracție.

Club Allegria ți-a pregătit o mare surpriză. Vino, sâmbătă, să te distrezi alături de DJ Jonnessey & MCAner. Petrecerea va începe la ora 23.00 și se va termina la răsăritul soarelui.

Mișcările de dans nu au limite sâmbătă noaptea la Club Ambra. Vibrațiile muzicii, ambientul perfect de club aduce originalul harlem shake și în Ocna Mures. Intrarea este 5 lei.

Casa de Cultura a Sindicatelor va găzdui sâmbătă un concert de excepție oferit de Ricardo Caria. Le lângă acesta ca invitați speciali vor fi Maria Alexievixi, Eduard Bubday și Gabriel Cîndea, toți foști concurenți la cel de-al doilea sezon al concursului „Vocea României”. Concertul începe la ora 20.00 iar biletul costă 25 de lei și 20 de lei pentru elevi și studenți.

Art Cafe vă așteaptă sâmbătă de la ora 22.00 la un concert de muzică rock oferit de trupa „Persona”. Trupa Persona a fost formată în anul 2003 în Timisoara şi a participat de-a lungul vremii la numeroase festivaluri, împărţind scena cu trupe precum „dEUS”, „Kultur Shock”, „Air Traffic”, „Trash Fashion” şi „Robots in Disguise”. Prețul biletului este de 10 lei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax