Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Distracţie de sfârşit de săptămână, la Alba Iulia: Muzică, teatru şi concursuri. Vezi locaţiile şi surprizele oferite de organizatori

Publicat

Începând de vineri, albaiulienii au mai multe posibilităţi de distracţie, de la concerte live şi nopţi albe de clubbing, până la concursuri şi piese de teatru. Cluburile şi terasele din Alba Iulia se întrec în oferte şi idei pentru a-şi mulţumi clientela.

Vineri, la Spaţiile RYMA, fanii muzicii electronice vor  avea parte de un eveniment inedit. Este vorba despre reeditarea evenimentului care s-a bucurat de  un mare succes în 2010, „Back to the roots”. Şi de această dată, invitatul special este cunoscutul DJ Kool. Organizatorii doresc reiterarea acestui concept de party, cu scopul de a pregăti publicul din Alba Iulia şi nu numai pentru un întreg  festival care va avea loc în această toamnă,  sub acelaşi nume. Evenimentul va începe de la ora 23.00, iar pretul unui bilet este de 10 lei.
Fundația „Gabriela Tudor”, Centrul Cultural „Poarta 7” de la Spaţiile RYMA și Hotel „Parc” prezintă spectacolul „Camera 1306 [I Am Myself]”, sâmbătă, la Alba Iulia. Accesul publicului se face la fiecare oră, începându cu 18.00, exclusiv pe bază de rezervare prealabilă. Rezervările pot fi făcute prin e-mail la adresa poarta7@ryma.ro (cu mentiunea orei). Spectacolul poate include interacțiune cu publicul prezent și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasmă” despre „corpul aflat într-un spațiu privat”, care face apel la „puterea imaginaţiei fiecăruia”. Interpretarea este asigurată de Catrinel Catană și Cosmin Manolescu.

Tot sâmbătă, Alba Mall îşi aşteaptă clienţii la „Noaptea Albă a cumpărăturilor„. În plus, fete frumoase şi dormice de afirmare sunt aşteptate să participe la “Miss de vară Alba Mall”, un concurs de sezon, de atitudine şi frumuseţe. Premiile sunt pe placul oricărei domnişoare – o sesiune de shopping gratuită în „Noaptea Albă a cumpărăturilor”, precum şi un contract cu agentia de modeling „Real Models”. Concursul va începe la ora 19.30, iar între orele 20.00 şi 1.00 se desfăşoară sesiunea de cumpărături cu maxi-reduceri. Tot în acest week-end, la Alba Mall va avea loc o expoziţie de mobilier de exterior, piscine şi accesorii, între orele 12.00 – 20.00.

Pentru cei care vor să-şi petreacă acest week-end în club, pot alege petrecerea din „Stage”. Acesta oferă intrare liberă tuturor celor care lasă un comentariu aici şi ne dau idei de distracţie sau ne spun ce ar vrea să bea, să asculte sau să vadă în Club „Stage”.

De asemenea, poţi opta să te distrezi la „Habitat Galerie”, unde vineri invitat este Gabi Oprea, iar preţul biletului este de 5 lei. Sâmbătă, va fi prezent DJ Liquid (preţul biletului este de 10 lei).

Sâmbătă, Club „Allegria” organizează o petrecere electro, pentru care responsabil cu buna dispoziţie este MC Kotto.

Iar pentru cei care doresc să petreacă o seară pe terasă, aşa cum deja v-a obişnuit, Antynya vă va încânta vineri, pe terasa „Mira Summer” din Şanţurile Cetăţii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax