Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Club Stage vrea să ştie ce-ţi doreşti. Vino cu idei de distracţie şi poţi avea intrare liberă

Publicat

Clubul care a ridicat distracţia din Alba Iulia la un alt nivel vrea să ştie ce-ţi doreşti. Vineri şi sâmbătă, poţi intra pe baza numelui din buletin în Club Stage, dacă scrii într-un comentariu la acest articol ce ţi-ai dori să vezi, să auzi, să bei sau cum ai vrea să te distrezi în cel mai mare club din oraş. Alege tu cum să-ţi petreci nopţile din week-end şi vei fi recompensat.

În toamna anului trecut, mai exact în 14 octombrie, albaiulienii dornici de distracţie au primit cu entuziasm vestea că în oraşul lor s-a deschis un club care vine cu un concept nou de distracţie. Concerte, muzică live, party-uri cu tematică, toate acestea au fost oferite de Club Stage.  Deschiderea grandioasă, cu invitaţi de seamă precum Akcent şi MC Dilema, a fost doar începutul unui an de petreceri şi evenimente care au ţinut în priză cheful de distracţie al albaiulienilor.

Cu un design de inspiraţie barocă, două baruri, o capacitate de 800 de persoane, o servire impecabilă şi preţuri pentru toate buzunarele, clubul de la subsolul Casei de Cultură a Sindicatelor a urcat repede în topul preferinţelor celor care iubesc viaţa de noapte.

Cei mai cunoscuţi artişti din România au întreţinut atmosfera în Club Stage. Ellie White, Sasha Lopez, Fly Project, Emil Lassaria,  Deepside Deejays, Grasu XXL, Smiley, Puya, Alex Velea, Play & Win, Delia, Antonia sau Paraziţii sunt doar câţiva din cei care au încântat serile de vineri. De asemenea, în data de 17 august, artistul a cărui melodie, „Eu vara nu dorm”, a devenit hitul verii, Connect-R va fi prezent pe scena de la Club Stage.

Nici studenţii nu au fost neglijaţi. Fiecare seară de marţi a fost dedicată studenţilor, care şi-au dorit fie să scape de stresul unei sesiuni grele, fie pur şi simplu să petreacă o seară de club dedicată lor. Pentru cei care trăiesc nostalgia anilor trecuţi, serile retro din fiecare joi au fost cele mai potrivite.

Pe lângă toate acestea, Club Stage a venit tot timpul cu idei noi, petreceri cu tematică şi nopţi memorabile. Sute de tineri s-au deghizat fie în doctori sau poliţişti, şi-au întâlnit marea dragoste la Blind Date şi au petrecut până dimineaţa la Halloween Party, White Sensation,  Tribute to St. Tropez, Moulin Rouge, Back to School, Fiesta Mexicana, Angels & Demons şi multe alte petreceri.

Sărbătorile de iarnă au fost mai spectaculoase în Club Stage. Moş Crăciun a venit anul trecut şi la cei prezenţi în club, iar trecerea dintre ani a fost marcată grandios. Doamnele şi domnişoarele au fost sărbătorite şi răsfăţate de ziua lor, cu prezenţa celor de la Flamingo Boys, iar vara aceasta domnii s-au putut bucura de un spectacol incendiar: Burlesque Show.

Petrecerile din Clubul Stage vor continua în acelaşi mod surprinzător, iar tu poţi decide cum vrei să te distrezi. Dă frâu liber imaginaţiei. Lasă un comentariu cu numele din buletin la acest articol şi spune-ne cum vrei să te distrezi. Pe lângă faptul că ideile tale vor fi puse în aplicare, vei putea intra, vineri şi sâmbătă, în Club Stage, doar cu buletinul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. derp von herp

    marți, 24.07.2012 at 19:47

    dejtept tare steigiu ăsta… Ia idei gratis de la fraieresteni, le exploateaza si face bani grei tot de pe… amarasteni!!!! Ha ha ha ha… davai kapitalizma

  2. botezan diana

    miercuri, 25.07.2012 at 20:09

    Vreau petrecere cu spuma!!!:)

    • claudiu crisan

      joi, 26.07.2012 at 15:37

      ptr ca apreciem propunerile clientilor nostrii aceasta petrecere va avea loc in data de 04.08.2012 , club STAGE va oferta ptr acesta propunere intrare libera la acest eveniment d-voastra si 10 persoane care doresc sa va insoteasca.VA MULTUMIM!

  3. diana mezei

    joi, 26.07.2012 at 12:02

    Intrare libera pentru fete:D:D:D:D:D:D

  4. Magda Nicolae

    joi, 26.07.2012 at 17:27

    petrecere cu spuma! ar fi super tare 😀

  5. kada

    sâmbătă, 28.07.2012 at 23:16

    petrecere in pijama! ( cele mai hot dessous -uri la fete , dedesubt de…ce considera pijama , si…cei mai sexy boxeri la baieti completati de tricouri , camasi etc)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax