Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Distracţie de WEEK-END în Alba Iulia: Concerte, festivaluri, târguri şi petreceri în club. Vezi unde le găseşti

Publicat

Sfârşitul de săptămână aduce albaiulienilor nenumărate posibilităţi de distracţie şi de relaxare. Alba Iulia Music&Film Festival, Târgul ALEA,  petreceri în Stage şi concerte la RYMA, toate pentru ca distracţia şi buna dispoziţie să fie pentru orice preferinţă.

Începând de joi, Alba Iulia va fi capitala muzicii şi a filmului. Prima ediţie a „Alba Iulia Music & Film Festival” aduce patru zile în care albaiulienii intră în atmosfera oferită de trupele care vor susţine zilnic concerte, de invitaţii care vor lua parte la eveniment şi, nu în ultimul rând, de filmele ce vor rula, în premieră, în centrul Cetăţii Alba Carolina. Vezi aici programul.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului Spaţiile RYMA găzduieşte,  joi, un concert jazz&folk cu Alina Manole.  Interpreta urcă pe scenă la ora 20.00, iar intrarea este liberă.

Tot joi,  DJ Vadim întreţine atmosfera la „Habitat„. Petrecerea începe la ora 22.00, iar intrarea costă 15 lei.

Cea de-a cincea ediţie a TârguluiALEA 2012. Târg de echipamente şi servicii completese desfăşoară în perioada 28-29 septembrie la Alba Mall. Pe durata celor două zile ale târgului vor fi expuse instalaţii eoliene, panouri solare, pompe de căldură, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă şi multe alte aplicaţii legate de energia obţinută din surse regenerabile, pentru a facilita publicului din judeţul Alba o legătură directă cu tehnologiile legate de acest domeniu.

Club Stage vă aşteaptă vineri la cea de-a noua ediţie a Past`s Not Dead. Barmanii au pregătit cele mai bune cocktailuri la super ofertă, iar Stage DJs au asigurat playlist-urile cu cele mai cunoscute hituri.

Primul concert din seria celor care promovează albumul “Feeding the Beast” al rockerilor bucureşteni Monarchy are loc la Alba Iulia, vineri, la spatiile R.Y.M.A. Monarchy cântă pentru prima oară în oraşul Marii Uniri, în cadrul “Feeding the Beast Tour”. Concertul va începe în jurul orei 20.00, iar preţul biletului este de 10 lei.

Club Stage aduce, sâmbătă, la Alba Iulia distracţia din capitală, la Evolution Night. DJ AXU (rezident la Barletto Bucureşti) se va ocupa de „furnizarea” celor mai noi hituri şi mai inedite mixaje.
Iar, dacă rezervaţi masă din timp, aveţi intrare liberă, din partea casei şi cocktailuri la cele mai atractive preţuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax