Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACŢIE de WEEKEND în ALBA: Club „Stage”, „Habitat”, RYMA şi „La poartă” au pregătit surprize pentru petrecăreți

Publicat

În aceste zile de minivacanţă, albaiulienii au mai multe posibilităţi de petrecere a timpului liber. În funcţie de preferinţe, posibilităţi şi preocupări, aceştia pot alege dintre ofertele de evenimente puse la dispoziţie de localurile din Alba Iulia. Stage, Habitat, Allegria sau RYMA sunt doar câteva exemple de locaţii unde sunt pregătite seri speciale.

Vă prezentăm în continuare evenimentele de weekend din cluburile albaiuliene:

Vineri, 3 mai

Petrecerea de la Habitat va fi animată, vineri, de DJ Missile. Goranga, Bassbinvisual, Protak, Grid, Fleet, Yuffa&Hardcore, BSE şi Bong-Ra sunt doar câteva dintre colaborările lui Missile. Acesta și-a început cariera în 2004, iar din august 2009 face parte din duo-ul de „electrotehnişti” numit The Filters, în care activează cu colegul său, Bassbinvisual.

La Poartă va invită vineri, de la ora 23.00, la o petrecere pe cinste, cu invitat special Badea Funk. Încă junior pe scena muzicală, acesta a reuşit să impresioneze prin selecţia sa, fiind chemat la pupitrul cluburilor Midi Cluj, Boiler Club Cluj şi Setup Timișoara, festivaluri precum Summer Break şi fiind cap de afiş la cluburi prin ţară.

Sâmbătă, 4 mai

Habitat vă așteaptă sâmbătă la o seară în care veți avea parte de o abordare foarte diversă a genului muzical dubstep. Pe parcursul petrecerii veți putea regăsi influențe delicioase de jazz, soul, funk și rap aduse armonios la tempo-ul caracteristic de 140Bpm, cât și vibe-uri profunde și minimaliste meticulos făurite de producători de referință ai scenei underground și găsite cu greu în capcane urbane electronice, peșteri întunecate sau galerii de metrou părăsite. Intrarea este liberă.

Petrecăreții se vor putea distra în acest sfârșit de săptămână la „Easter Party” în Club Allegria. Petrecerea începe la ora 23.00, iar intrarea este liberă.

Unul din cele mai cool party-uri din B, marca înregistrată a Goblin, vine sâmbătă în Alba Iulia la Spațiile RYMA. Se va lăsa cu dancehall, raggae și shoturi.

Duminică, 5 mai

După aproape doi ani de petreceri nebune, sute de shoturi băute, mii de clienți și zeci de artiști care au concertat pe scena de la Club Stage, a sosit momentul pentru o binemeritată pauză, până în septembrie. Drept consecință, Club Stage vă invită în număr cât mai mare la ultima petrecere din acest sezon. O petrecere la care ai ocazia să iei parte la cel mai tare show de animație, cele mai fresh hituri de club și cele mai bune oferte la băuturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax