Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Distracție de WEEKEND în Alba: Petrecere „ca la Paris”, stand-up comedy, karaoke și un super-concert Raluka

Publicat

Un sfârșit de săptămână plin de distracție se anunță în 25-26 ianuarie în Alba Iulia. Petreceri cu muzică electronică, muzică românească veche, atmosferă „ca la Paris”, „petrecerea brățărilor”, „college party” dar și stand-up comedy, karaoke și un super-concert de club cu Raluka. Acestea sunt doar câteva dintre variantele pe care le vor avea albaiulienii pentru serile de vineri și sâmbătă.

Iată unde poți să te distrezi în aceste zile în Alba Iulia și în județ:

Vineri

Club Allegria aduce în fața dumneavoastră una dintre cele mai bune voci care au cântat la X Factor 2012 și un veritabil spectacol de Stand-Up Comedy. Dragoș Uidilă este interpretul care a ajuns până în finala X Factor, iar de show-ul de comedie se va ocupa Cristi Priză și Cătălin Dumitru.

Clubul Enjoy vă invită , la o nouă petrecere de Karaoke. Așadar, pregătiți-vă vocile, anunțați-vă prietenii și alăturați-vă petrecerii. Cele cele mai bune voci ale serii vor fi premiate de către organizatori.

„Le Papion” organizează vineri o petrecere specială, care să reflecte eleganța și rafinamentul anilor 20-30 din „Micul Paris”. Și, pentru ca lumea să poată respira aerul perioadei interbelice, DJ Ser se va asigura ca muzica jazz și tangourile să nu lipsească din playlist.

Club Ambra din Ocna Mureș îi așteaptă vineri pe iubitorii de muzică românescă a o super petrecere. Începând cu ora 22.00 DJ Thomas va mixa cele mai cunoscute hituri retro.

Sâmbătă

După super concertul Ruby, Club Stage îi răsfață din nou pe albaiulieni cu un show oferit de Raluka. „Out of Your Business” „September” , „I Like (The Trumpet)”, dar și alte hituri vor răsuna sâmbătă în boxele localului. Intrarea este liberă până la ora 23.00 iar după această oră băieții vor plăti 15 lei și fetele 10 lei.

Tot sâmbătă, Habitat vă invită la o super petrecere house, unde Christian Green de la Vibe FM, vă va încânta cu cele mai tari hit-uri house din ultimul deceniu și nu numai. Alături de renumitul DJ, va fii prezent Viorel Dragu, rezident la Cafe del Mar în Ibiza. Ambii DJ-i promit o atmosferă incendiară la Habitat. Intrarea generală va fii de 5 lei.

„Bracelets Party” se dă sâmbătă în club Allegria. Nu uita să-ți iei brățara de la intrare pentru ca toată lumea să știe cum ești. Albastru – cu prietena/prietenul, Verde – singur/singură, Galben – timid/timidă (fă tu primul pas), Roșu – deranjează pe altcineva. Muzica va fii atent aleasă de către DJ Radu, care va sta la dispoziția dumneavoastră pănă la orele dimineții. Intrarea va fi gratuită până la ora 00:00, iar după această oră, băieții vor plăti un bilet de 10 lei. Fiecare persoană care va intra în club, va primi din partea organizatorilor o brățară care după culoare depinde de starea amoroasă în care se află.

Mircea Zare ajunge sâmbătă la Ocna Mureș pentru a transmite pe Music Channel petrecere din Ambra Club. „Music Revolution” începe de la ora 22.00 și se termină în zorii zilei.

Cugirenii sunt așteptați sâmbătă, începând cu 22.00, la o petrecere pe gustul tuturor tinerilor. „College Party” adună petrecăreții la Club Baroc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax