Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Distracţie la cote maxime în Alba Iulia. Vezi evenimentele organizate în week-end


Publicat

După o săptămână de muncă sau teme pentru şcoală, este timpul ca albaiulienii să se relaxeze şi să scape de stres. Sfârşitul de săptămână este la doi paşi, iar cei care nu vor părăsi oraşul în acest week-end vor avea parte de concerte, petreceri, stand-up comedy, mixaje de DJ şi multă muzică bună.

Pentru a putea decide din timp unde vă veţi distra în acest week-end, vă prezentăm evenimentele care vor avea loc în Alba Iulia.

Club Stage te aşteaptă vineri la un super concert B.U.G Mafia. După aproape nouă ani, una dintre cele mai iubite trupe de hip-hop din România revine pe scena din oraşul tău. Accesul la concert este de la ora 22.00, iar preţul biletului este de 20 de lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete.

Tot vineri, la Spaţiile RYMA din Cetate va avea loc un concert Fusion Core. O tânără formaţie din Braşov care vine să vă încânte cum un sunet nou şi o voce caldă. Formaţia a participat la numeroase festivaluri  printre care StudentFest, Peninsula, Stufstock, Rock Out Loud etc, continuând în  permanenţă să compună cântece noi. În 2012 s-a definitivat şi componenţa trupei,când a fost găsită vocea ideala pentru îmbinarea tuturor acestor stiluri şi anume Anca. Trupa a înregistrat în Ungaria primul ei album cu numele „Permanent Voyage”. Preţul biletului este de 10 lei.

Vineri, la Habitat, se va termina workshop-ul de pictură cu IRLO. Totodată, va fi deschisă o expoziţie, iar participanţii vor primi din partea casei, la intrare, câte un shot special pregătit. IRLO va desena şi picta „live”, în fiecare zi, până vineri. Intrarea costă 5 lei.

Sâmbătă, 22 septembrie începând cu ora 22.00, Club Stage iţi dă întâlnire la Heaven or Hell Night. „Drăcuşorii” şi „îngeraşii” se vor distra pentru prima dată împreună,iar shot-urile şi cocktailurile colorate ale barmanilor sunt ingredientele perfecte pentru o super petrecere la Stage. Intrare este liberă până la ora 23.00, iar pentru fete, până la 00.00.

 

Adrian Eftimie va încinge spiritele sâmbătă, de la ora 22.00, la Habitat. Pentru a intra în formă, Vlad Voinea va pregăti publicul pentru primirea lui Eftimie. Intrarea va fi de 15 lei.

Cupa Dance to Sunrise” a debutat la Alba Iulia în 16 septembrie şi se va sfârşi sâmbătă, 22 septembrie. Concursul la care și-au anunțat participarea dansatori profesioniști din numeroase orașe se află la cea de-a doua ediție, iar în acest an va coincide cu „Săptămâna Națională a Mobilității”, un proiect ce vizează încurajarea tinerilor spre mișcare şi reducerea sedentarismului.

Aşa cum deja v-a obişnuit, Spaţiile RYMA găzduiesc şi în această săptămână un spectacol de stand-up comedy. După Bordea, Sorin Pârcălab sau Costel este rândul lui „Micutzu” să se prezinte duminică, pe scena de la RYMA.  Preţul biletului pentru „pastila de râs” va fi de 15 lei.

Duminică, la Habitat, albaiulienii o pot asculta pe Laura Orian. Artista va cânta începând cu ora 19.00, iar intrarea este liberă.

Tot duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, la ora 19.00, va avea loc un show extraordinar de step. Spectacolul „Clap” este o producție a companiei elvețiene Martin’s Tap Dance Company în regia lui Michel Lopez și aduce la scenă deschisă dansatorii profesioniști de step de talie mondială, premiați internațional în cadrul competițiilor de step. De la New York la Paris, la Viena, la Moscova și Amsterdam aceștia s-au făcut remarcați prin prestațiile lor extraordinare. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia și la sediul Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, iar prețul unui bilet întreg este de 15 lei pentru adulți, respectiv 10 lei pentru studenți și elevi.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Paul Marius

    joi, 20.09.2012 at 14:11

    De ce nu exista in articolul vostru si programul Clubului Allegria? ***** Alba24:{ mesaj cu continut Publicitar. Treci pe la caserie}

  2. haplea

    joi, 20.09.2012 at 16:55

    hahahahahahha .@ Marius Paul – branza e pe bani :))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Sărbătoare la sediul USR PLUS Alba. Candidatul Alianței, Gabriel Pleșa a câștigat funcția de primar la Alba Iulia

Publicat

Sărbătoare la sediul USR PLUS Alba, după ce candidatul Alianței, Gabriel Pleșa a câștigat funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

La sediul organizației s-au adunat liderii Alianței, unde au realizat o numărătoare paralelă a voturilor din fiecare secție.

Pierderea municipiului Alba Iulia de către administația liberală înseamnă sfârșitul unei perioade de 25 de ani de dominație a lui Mircea Hava în oraș.

În timp ce la sediul USR era mare veselie, la PNL, liniște deplină. Liberalii simțeau încă de primele ore de la închiderea urnelor că vor pierde alegerile. Rezultatele primite din primele două secții de votare, deși erau în favoarea lui Paul Voicu, erau strânse și neliniștitoare.

După primirea rezultatelor din primele zece secții de votare, rezultatele din numărătoarea paralelă au devenit din ce în ce mai greu de obținut.  La ora 23,00 presa a părăsit sediul PNL, din cauză că nimeni nu mai dădea nicio informație despre rezultatele numărătorii paralele de la Alba Iulia.

La momentul acela din aproape 25 de secții între Voicu Paul și Gabriel Pleșa era o diferență de 200 de voturi în favoarea candidatului USR-Plus. Embargoul și intoxicarea a continuat și în rândul conducerii partidului.

După miezul nopții, în timp ce numărătoarea paralelă a USR arăta o diferență de 650 de voturi în favoarea lui Gabriel Pleșa, la un număr de 46 de secții de votare din 50 la sediul PNL liderii partidului primeau date liniștitoare în care diferența dintre cei doi candidați era de numai 100 de voturi.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: USR PLUS câștigă Alba Iulia. Gabriel Pleșa va fi VIITORUL PRIMAR al municipiului. PNL, zdrobit la el acasă

Publicat

Gabriel Pleșa (USR PLUS) va fi VIITORUL PRIMAR din Alba Iulia. PNL a pierdut într-unul dintre cele mai importante fiefuri din România, unde echipa lui Mircea Hava era neînvinsă din 1996. 

Rezultatele provin din numărătoarea paralelă a Alianței USR PLUS. Între cei doi, sunt peste 600 de voturi diferență.

Și numărătoarea paralelă a PNL dă rezultate asemănătoare. De altfel, la sediul liberalilor este tristețe mare, iar aceștia au încetat să mai comunice rezultatele, așa cum o făceau de fiecare dată.

Citește și: VIDEO: USR PLUS câștigă Alba Iulia. Gabriel Pleșa va fi VIITORUL PRIMAR al municipiului. PNL, zdrobit la el acasă

Pierderea municipiului Alba Iulia de către administația liberală înseamnă sfârșitul unei perioade de 25 de ani de dominație a lui Mircea Hava în oraș.

Candidatura lui Voicu Paul a fost susținută cu putere în partid de către Mircea Hava, în ciuda unor voci din interior care ar fi preferat un alt candidat.

Pleșa a fost și el liberal până în urmă cu câteva luni, când a decis să candideze pe listele USR PLUS. Acesta nu a mai așteptat rezultatul unui sondaj intern al PNL, pentru stabilirea candidatului.

Citește și: USR PLUS câștigă Alba Iulia. Gabriel Pleșa va fi VIITORUL PRIMAR al municipiului. PNL, zdrobit la el acasă

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LIVE TEXT Numărătoarea paralelă a USR PLUS Alba Iulia. Gabriel Pleșa preia conducerea DETAȘAT. Informații în timp real

Publicat

g

Liberalii au început numărătoarea paralelă a voturilor din secțiile din municipiul Alba Iulia. 

Informațiile sunt colectate în timp real de la reprezentanții PNL din secțiile de votare. 

Alba24 vă prezintă rezultatele pe măsură ce acestea încep să apară. Restul voturilor obținute în fiecare secție de către candidați nu au fost deocamdată contabilizate.

UPDATE ora 00:39: Alte două secții au fost câștigate de Gabriel Pleșa. Secția 19: Pleșa – 131 Voicu Paul – 122.

De asemenea, candidatul USR PLUS a câștigat secția de la Florida, una dintre cele mai mari din Alba Iulia: a obținut acolo 382 de voturi, față de 257, câte a luat liberalul. Informațiile provin din numărătoarea paralelă a USR PLUS. Diferența dintre cei doi este de 635 de voturi. Mai sunt de numărat două secții.

UPDATE ora 00:28: La Secția Nr. 16, Gabriel Pleșa a obținut 170 de voturi, iar Voicu Paul – 166.

UPDATE: 00:22: Mai sunt de numărat 7 secții de vot, iar diferența dintre cei doi candidați este de 495 de voturi.

UPDATE 00:20: Voicu Paul a câștigat una dintre secții. Acesta a câștigat 169 de voturi, iar Gabriel Pleșa 161.

UPDATE ora 00:18: O altă secție a fost câștigată de Gabriel Pleșa cu 137 față de 113 (Voicu Paul).

UPDATE ora 00:15: Mai sunt 10 secții de numărat. Secția Nr. 4 din Alba Iulia a fost câștigată de candidatul USR PLUS. Diferența este acum de 547 de voturi.

UPDATE ora 23:51: La secția de votare nr. 18, Gabriel Pleșa a câștitat 119, iar Voicu Paul 97.

UPDATE ora 23:33: Gabriel Pleșa a câștigat și la Micești. A obținut 238 de voturi, iar Voicu Paul, 104, diferența de 134 de voturi mărind diferența dintre ei.

UPDATE ora 23:27: Gabriel Pleșa a pierdut o secție mare din Oarda de Jos, acolo unde a câștiga Voicu Paul. O altă secție la care a pierdut candidatul USR PLUS este cea de la Școala Nr. 7 din Alba Iulia, unde a votat și Ion Dumitrel, Mircea Hava și Voicu Paul. Mai sunt de numărat 12 secții, iar diferența dintre cei doi este de 446 de voturi în favoarea lui Pleșa.

UPDATE  ora 23:13: Diferența dintre Pleșa și Voicu Paul a crescut la 588 de voturi, în condițiile în care mai sunt 15 secții de numărat.

UPDATE ora 23:05: Potrivit numărătorii paralele a USR PLUS, după numărătoarea voturilor din 32 de secții, Gabriel Pleșa are un avans de 493 de voturi. În aceste condiții, se profilează un dezastru pentru PNL Alba. 

USR a câștigat și voturile din cartierul Partoș. Mai sunt de numărat 17 voturi. Este vorba despre numărătoarea paralelă a USR PLUS. Rezultatul final va fi anunțat de BEJ.

Secția de votare de la Liceul Dionisie Pop Marțian a fost câștigată de USR PLUS.

UPDATE, ora 23:00 – După numărătoarea voturilor din 32 de secții, avansul între Gabriel Pleșa și Voicu Paul este de 493 de voturi, potrivit numărătorii paralele USR PLUS.

UPDATE, ora 22:50 – După numărătoarea voturilor din 26 de secții, Gabriel Pleșa are în continuare 200 de voturi în fața candidatului PNL, Voicu Paul.

UPDATE 22:30: Schimbare de situație. După numărătoarea voturilor din 21 de secții, candidatul USR, Gabriel Pleșa, are 200 de voturi în fața candidatului PNL, Voicu Paul.

Informațiile sunt confirmate și de reprezentanții USR, care confirmă un avantaj după numărarea a aproape jumătate din secții.

Știrea inițială:

Din primele 8 secții (din cele 50 câte sunt în municipiu), diferența dintre candidatul PNL, Voicu Paul și candidatul USR PLUS, Gabriel Pleșa, este de 90 de voturi în favoarea liberalului, au comunicat reprezentanții partidului.

După numărătoarea a încă 4 secții, diferența dintre cei doi s-a redus la 57 de voturi.

Se anunță o luptă strânsă între cei doi candidați, pare a fi concluzia serii la sediul PNL Alba.

Știre în actualizare

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Mirel Hălălai câștigă un nou mandat la Teiuș. În cea mai mare secție a luat de 4 ori mai multe voturi față de următorul clasat

Publicat

Mirel Vasile Hălălai a câștigat un nou mandat la Teiuș, după numărătoarea paralelă a voturilor. 

La cea mai mare secție de vot din localitate, aflată la Casa de Cultură, acesta a obținut de 4 ori mai multe voturi față de următorul clasat.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate