Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DNA a descins miercuri la sediul Administrației Naționale „Apele Române”, după dezvăluirile Recorder legate de angajări

Publicat

DNA a descins miercuri la sediul Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), după dezvăluirile Recorder legate de numirile politice de la această instituție.

Potrivit unor surse citate de publicație, au fost ridicate documente care au legătură cu angajările din ultima perioadă.

Citește și: VIDEO Recorder.ro: Interviu incredibil de angajare la Apele Române. Cum a răspuns la întrebări o candidată susținută politic

Contactat de Recorder, directorul general interimar al ANAR nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația, trimițându-ne la purtătorul de cuvânt. Acesta s-a limitat să spună că „la solicitarea organelor de urmărire penală, ANAR a predat o serie de înscrisuri”.

”Tot astăzi, premierul Florin Cîțu a reacționat după materialul Recorder și a anunțat că va trimite Corpul de Control la Apele Române. De asemenea, Tánczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a declarat că în maximum două săptămâni va face „o analiză punctuală pe numirile de la Apele Române” au anunțat jurnaliștii de la Recorder, pe contul lor de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax