Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Recorder.ro: Interviu incredibil de angajare la Apele Române. Cum a răspuns la întrebări o candidată susținută politic

Publicat

YouTube video

O nouă anchetă marca Recorder arată nivelul de impostură la care s-a ajuns în unele instituții și companii de stat, aflate sub controlul politic. 

O fostă chelneriță la un bar din Iași a fost angajată la Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad, la departamentul care se ocupă de apărarea inundațiilor, fără a avea o minimă pregătire în domeniu, au descoperit jurnaliștii de la Recorder.ro.

Directorii cu apartenență politică nu se mulțumesc cu propriile scaune și, odată ajunși în funcții, populează organigramele din subordine cu pile de partid așezate în poziții cheie. Asta în timp ce inginerii cu experiență sunt dați la o parte, scriu jurnaliștii.

La Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad este director Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași. Acesta se recomandă subordonaților ca „un animal politic care va ajunge cel puțin ministru” și le cere specialiștilor din instituție să accepte angajați care nu știu nici măcar în ce se măsoară debitul unui râu.

Recent, la departamentul care se ocupă de apărarea împotriva inundațiilor a fost angajată o tânără care a fost chelneriță la un bar din Iași. Asta în condițiile în care ABA Prut-Bârlad are în subordine mai multe județe din Moldova, afectate periodic de inundații.

Un inginer din instituție s-a hotărât să vorbească despre acest fenomen, convins că, mai devreme sau mai târziu, politizarea Apelor Române va fi plătită cu vieți omenești.

El povestește cum angajata Simona Iancu nu știa nici măcar să deshidă un calculator.

”I-au explicat că trebuie să dea enter, domnișoara a apăsat pe ecranul calculatorului. A văzut că nu s-a deschis a mai insistat o dată, tot nu s-a deschis calcultatorul. Colegii au întrebat: Totuși, nu ați mai lucrat după terminarea facultății? Ba da, am lucrat cinci ani la Master. Oh, super, cinci ani, dar totuși nu-i cam mult la master? Ah, da, dar la Master Club. Lucrase la un club care se numea Master. Și avea abilități pentru case de marcat, atunci când apeși pe ecranul casei de marcat”.

Sursă: Recorder.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. George

    miercuri, 03.02.2021 at 07:58

    Luati si va minunati, din nou, despre ce fac cei care ne conduc tara!! Si care ne mint in fata cu nesimtire!

  2. pilu

    miercuri, 03.02.2021 at 12:48

    Acest lucru este peste tot in tara. Numai ca asta n-a avut noroc, ca au parat-o altii. Da de cei de la secretariatele guvernului, unde calificarea suprema sunt studiile medii ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax