Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doar 10 posturi de ASISTENT ŞEF la spitalul din Alba Iulia, ocupate la concursul organizat în februarie. Pentru restul de 9 funcţii se organizează altă selecţie, în martie

Publicat

spital alba

spital alba Doar 10 posturi de asistent şef secţii au fost ocupate la a doua sesiune organizată de Spitalul Judeţean Alba, în februarie, din totalul de 19 scoase la concurs. Pentru celelalte, va fi organizată o selecţie, în martie.

Reamintim că sesiunea ce s-a derulat în 17 decembrie a fost anulată, în urma unor contestaţii prin care s-au sesizat că unele corecturi pe lucrări făcute de candidate ar putea fi considerate semne distinctive. Atunci, au fost 16 de candidaţi care au trecut de proba scrisă, iar anul acesta doar 10 au promovat.

Posturile scoase la concurs au fost pentru secţiile de Medicină internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Oncologie medicală, Chirurgie generală, Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, ORL, ATI, Neurologie, Boli Infecţioase, Psihiatrie acuţi, Recuperare, medicină fizică şi balneologie, UPU, bloc operator, laborator analize medicale, laborator radiologie şi imagistică medicală şi sterilizare.

AICI, rezultatele în urma probei scrise de anul trecut. Pe 19 decembrie, spitalul a anunţat că acest concurs a fost anulat.

Citeşte şi CONCURS ANULAT la Spitalul Judeţean Alba. După contestaţii la proba scrisă pentru asistenţi şefi secţie, conducerea unităţii va organiza alt examen

Noul examen a fost organizat în data de 23 februarie 2015, ora 10.00 – proba scrisă (test grilă cu 30 de întrebări, maximum 100 de puncte, minimum 70 de puncte necesare pentru promovare), respectiv 26 februarie 2015, ora 10.00 – proba interviu (în care au fost testate abilităţile, aptitudinile şi motivaţia candidaţilor).

AICI, rezultate finale.

Au rămas neocupate posturile de asistenţi şefi la secţiile: Cardiologie, Oncologie medicală, Chirurgie generală, Ginecologie, Pediatrie, ORL, bloc operator, laborator analize medicale, laborator radiologie şi imagistică medicală. Pentru acestea, selecţia va fi organizată în martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax