Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doar cinci din 20 de candidaţi pentru postul de asistent şef la Spitalul Judeţean Alba au trecut de proba scrisă

Publicat

Rezultatele la concursul organizat miercuri la sediul Consiliului Judeţean Alba pentru ocuparea posturilor de asistent şef la secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba au fost publicate pe site-ul unităţii medicale. Potrivit acestora, doar cinci candidate au reuşit să treacă de proba scrisă, pentru a intra în partea a doua a examinării, respectiv interviul.

Proba scrisă a cuprins cinci întrebări din legislaţia de specialitate. Cei care nu au promovat această examinare nu au reuşit să obţină nota minimă 7.

Managerul Spitalului Judeţean Alba, Nicoleta Coşarcă, a subliniat că situaţia nu reflectă pregătirea profesională a asistenţilor şefi, dat fiind faptul că aceasta nu a fost o probă practică, de cunoştinţe în domeniu, ci a prevăzut testarea legislaţiei. „Nu se pune la îndoială profesionalismul, în acest caz”, a spus Nicoleta Coşarcă.

Persoanele care nu au trecut de această probă pot depune contestaţii, joi, până la ora 19.00. Pentru posturile rămase neocupate, se va mai organiza încă un concurs în interval de trei luni. Până atunci, la propunerea şefului de secţie, va fi numită o persoană, interimar, pe postul de asistent şef.

Candidaţii care au fost respinşi la prima probă s-au înscris pentru ocuparea postului de asistent şef la următoarele compartimente: Sterilizare, Laborator, Neurologie, Radiologie, Boli Infecţioase, Obstetrică-ginecologie, Pediatrie, Psihiatrie, Bloc Operator, Interne, Chirurgie, Gastroenterologie, ATI şi Neonatologie.

Au obţinut nota minimă 7 şi au promovat în a doua etapă a concursului, respectiv interviul, ce va fi organizat luni, 7 noiembrie, candidatele pentru câte un post de asistent şef la Unitatea de Primire Urgenţe, Pediatrie şi Interne (dintre cele 2 candidate pentru fiecare dintre aceste secţii, a promovat doar câte una), Oncologie şi Cardiologie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax