Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DOCUMENT INSP: Situația deceselor din cauza Covid 19 din ultima săptămână: Vaccinați vs. nevaccinați

Publicat

INSP a făcut publice ultimele date privind decesele din cauza COVID 19. Astfel, potrivit raportului 97% din decesele înregistrate în România între 9 și 15 august au fost la persoane nevaccinate, iar 3% la persoane vaccinate cu schemă incompletă, anunță INSP.

Potrivit raportului INSP, în săptămâna 9 – 15 august: 97% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, iar 3% la persoane vaccinate cu schemă incompletă, anunță pagina oficială RO Vaccinare.

În aceeași perioadă, 44.5% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Ilfov, Cluj, Constanța și Suceava, iar 82.4% din cazurile confirmate au fost la persoane nevaccinate.

Citește și 13 copii care au fost în luna august într-o tabără la Ighiu, depistați cu COVID. Amendă dată de DSP Alba pentru condiții

Statistica mai arată că 51.6% din totalul deceselor au fost înregistrate în Iași, Suceava, Caraș Severin, Bacău și Galați.

De la începutul pandemiei 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical. De asemenea, 86.1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, 57.5% din decese au fost la bărbați, iar 94.6% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată.

Documentul complet poate fi consultat AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax