Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DOCUMENT: Ministerul Sănătății a publicat LISTA medicilor de familie a care se pot face teste rapide COVID-19. Situația din Alba

Publicat

Peste 3800 de medici familie au încheiat contracte pentru testarea în vederea depistării COVID-19 la toţi pacienţii care se încadrează în definiţiile de caz ale INSP, lista acestor cabinete fiind publicată duminică, pe site-ul Ministerului Sănătăţii (MS).

Lista cabinetelor de medicină de familie care vor efectua testări, având încheiate contracte cu casele de asigurări de sănătate, postată pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro., este în dinamică, se precizează într-o informare transmisă de minister.

Document: Situație cabinete medici de familie testare rapidă

„Ministrul Sănătăţii, prof. dr. Alexandru Rafila consideră că testarea la medicul de familie reprezintă soluţia pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare şi monitorizare.

Ministrul Sănătăţii mulţumeşte medicilor de familie pentru implicare şi îi încurajează să participe în număr cât mai mare la efortul naţional de control al pandemiei şi de reducere a numărului de cazuri grave şi de decese, care se poate realiza numai prin solidaritate şi profesionalism”, se arată în informarea citată.

LISTA cabinete medici de familie pentru testare rapidă în județul Alba

În județul Alba au încheiat până acum contracte un număr de 37 medici de familie/ cabinete medici de familie. Lista acestora:

sursa: Agerpres, Ministerul Sănătății

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax