Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

DOCUMENT: Platformă temporară de depozitare a gunoiului la Galda de Jos. Polaris cere autorizație de construcție

Publicat

Platforma temporară de depozitare a gunoiului care va deservi Alba Iulia, dar și restul UAT-urilor din zonă, ar putea fi construită la Galda de Jos.

Firma de salubrizare Polaris M Holding a depus la primăria Galda de Jos o solicitare pentru autorizarea construcției unei platforme de transbordare temporară a deșeurilor menajere.

Pe lângă platforma temporară de depozitare a gunoiului se mai cere și amplasarea unui modul de control.

Potrivit documentului prin care se solicită autorizarea lucrărilor de construcție, platforma temporară va avea o suprafață totală de 2689 metri pătrați.

galda de jos

Contactat, primarul comunei Galda de Jos, care este și inițiatorul proiectului de hotărâre, a declarat pentru Alba24.ro, că terenul pe care se solicită construcția este situat în intravilan, pe lângă stația de epurare a localității.

La începutul lunii februarie, Primăria Alba Iulia a vrut să construiască platforma în cartierul Partoș, dar hotărârea inițială a consiliului local, a fost revocată într-o ședință extraordinară.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Construirea platformei de stocare a deșeurilor în cartierul Partoș, REVOCATĂ în CL Alba Iulia. Se caută o altă locație

Platforma de la Bărăbanț, din Alba Iulia va mai putea fi folosită de Polaris, doar până la jumătatea lunii martie, când va expira avizul dat de Garda de Mediu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax