Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați din Sebeș, trimiși în judecată pentru TENTATIVĂ de OMOR. Și-au lovit victimele de mai multe ori cu levierul în cap

Publicat

tribunal

De la două palme peste față, la multiple lovituri cu levierul în cap. Un scandal spontan în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș, în care au fost implicate mai multe persoane, s-a terminat într-o baltă de sânge. Doi bărbați au fost trimiși în judecată, fiind acuzați de tentativă de omor. Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Alba, luni, 3 septembrie fiind prima înfățișare în fața magistraților.

Doi bărbați din Sebeș, cartierul Mihail Kogălniceanu au fost trimiși în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, fiind acuzați de tentativă de omor.

„Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 17.03.2018, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpaților Pădurean Marian în vârstă de 42 ani și Dani Alin Silviu în vârstă de 30 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

CITEȘTE ȘI: Doi bărbaţi din Sebeş, ARESTAŢI pentru TENTATIVĂ de OMOR, după un scandal în cartierul Kogălniceanu

Iniţial, la data de 15.03.2018, ora 21.49, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în fața unui bloc din cartierul Kogălniceanu are loc un scandal public.

Prin ordonanţa autorităţilor de cercetare penală, din data de 15.03.2018, s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 C.pen., constând în aceea că în data de 15.03.2018, în jurul orelor 21.40, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane care s-au lovit.

Prin ordonanţa din data de 16.03.2018 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de loviri şi alte violenţe, prev. de art. 193 alin.1 C.pen., în cea de tentativă la omor, prev. de art. 32 rap. la art. 188 C.pen. și implicit declinarea competenţei de soluţionare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba”, potrivit anchetei procurorilor.

Procurorii mai precizează că în 15 martie, în jurul orei 21.40, „între persoana vătămată Z.I.C. şi suspectul D. Alin SILVIU, care se aflau în fața unui bloc din cartierul Mihail Kogălniceanu al Municipiului Sebeș, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care suspectul a lovit-o cu palma de 2 ori pe victimă, fără ca aceasta să reacţioneze în vreun fel. Între timp la faţa locului şi-au făcut apariţia membrii familiei Z., respectiv persona vătămată Z.I., tatăl lui Z.I.C., precum şi fratele şi mama celui din urmă, dar şi suspectul Pădurean Marian, concubinul surorii suspectului Dani Alin Silviu, care avea asupra sa un levier, obiect contondent pe care i l-a dat suspectului Dani Alin Silviu.  Suspectul Dani Alin Silviu a început să-l lovească pe Z.I.C. cu levierul în zona capului, de mai multe ori, folosind partea ascuţită a acestuia, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat 30-35 zile de zile de îngrijiri medicale, în situația în care nu survin complicaţii, aşa cum rezultă din Certificatul medico-legal emis de Serviciul Judeţean de Medicină Legal Alba.

Apoi, suspectul Pădurean Marian a luat levierul şi i-a aplicat lovituri în cap, de mai multe ori, victimei Z.I., cauzându-i leziuni traumatice, respectiv plagă contuză parietal stânga, fractură cominutivă cu înfundare parietal stânga, contuzii cerebrale parietale stânga, echimoză coapsa dreaptă; și care au necesitat pentru vindecare 70-75 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, menționându-se de asemenea, conform Certificatului medico-legal emis de Serviciul Județean de Medicină Legală Alba, că leziunile suferite au pus în primejdie viața victimei”.

Cei doi suspecți au fost arestați preventiv în data 19 martie, timp în care procurorii au întocmit rechizitoriul cazului.

În data de 3 septembrie dosarul a intrat pe rolul Tribunalului Alba, cei doi bărbați fiind judecați pentru tentativă de omor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax