Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi, prinşi cu camionul încărcat cu buşteni furaţi dintr-o pădure din zona Valea Pianului. S-au ales cu dosar penal

Publicat

lemne, defrisare Poliţiştii din Cugir şi Vinţu de Jos au prins patru suspecţi în două cazuri de furt de lemn. Doi bărbaţi din Suceava sunt cercetaţi după ce au fost descoperiţi cu un camion plin cu buşteni furaţi dintr-o pădure din zona Valea Pianului şi alţi doi, din Vinţu de Jos, au sustras trei metri cubi de material lemnos.

Potrivit IPJ Alba, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată marţi cu privire la faptul că de pe o exploatare de material lemnos aflată în administrarea Ocolului Silvic Valea Pianului au fost furaţi mai mulţi buşteni esenţă fag.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, cu sprijinul persoanei care a sesizat fapta, i-au identificat, într-o pădure, pe raza localităţii Vinerea, judeţul Alba, pe B.I., de 31 de ani şi B.V., de 54 de ani, ambii din municipiul Suceava, care se deplasau cu un autocamion, încărcat cu buşteni. Cantitatea de 16 mc buşteni a fost restituită administratorului Ocolului Silvic Valea Pianului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Postului de Poliție Vințu de Jos, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt material lemnos, comisă la sfârşitul lunii ianuarie 2015.

Astfel, în sarcina lui A.G., de 47 de ani, şi B.G., de 38 de ani, ambii din comuna Vințu de Jos, judeţul Alba, s-a reţinut faptul că în 31 ianuarie au sustras, de pe raza comunei Vinţu de Jos, cantitatea de aproximativ trei metri cubi material lemnos.

În cele două cazuri se efectuează cercetări pentru infracţiunea de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax