Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bătăuşi celebri din Aiud au fost reţinuţi din nou de poliţişti. L-au agresat pe un tânăr de 19 de ani

Publicat

tineri

Doi bărbaţi din Aiud care au ajuns de mai multe ori în arestul Poliţiei pentru ultraj au fost reţinuţi din nou de oamenii legii, miercuri, după ce l-au agresat pe un tânăr de 19 ani. Unul dintre aceştia a fost condamnat la închisoare cu suspendare, în ultimii doi ani. Suspecţii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Este vorba despre Ciprian Maxim (27 de ani) şi Ioan Bucur (36 de ani), ambii din Aiud, care, în data de 2 ianuarie 2013, au fost reţinuţi de poliţiştii din oraş, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire. În urma cercetărilor, a rezultat că sâmbătă seara (29 decembrie), în timp ce se aflau în incinta unui local public din Aiud, l-au agresat pe un tânăr de 19 ani, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Ambii suspecţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind reţinuţi şi arestaţi preventiv, în mai multe rânduri, pentru comiterea mai multor infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, distrugere şi lovire.

Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.

De altfel, pe adresa redacţiei noastre, un cititor Alba24 a transmis, în 30 decembrie, un mesaj prin care atrăgea atenţia asupra situaţiei create de cei doi în oraş:

“Prin acest mail doresc să vă prezent o situaţie critică din municipiul Aiud, ce implică două persoane, respectiv pe numitul Maxim Ciprian Ovidiu zis „Corco” împreună cu Ioan Dumitru Bucur zis „Nelu Bucur”, ambii cunoscuţi în lumea scandalurilor, aceştia fiind condamnaţi de mai multe ori pentru scandalurile făcute, iar în arestul poliţiei au fost de nenumărate ori, dar de fiecare dată  au fost puşi în libertate, întrucât să constată de către instanţele de judecată că aceştia nu prezintă un pericol social.

Ţin să vă anunţ că Maxim Ciprian Ovidiu a fost arestat ultima dată acum câteva săptămâni pentru scandal, acesta are la activ 3 arestări şi un număr impresionant de dosare penale (din cunoştinţele mele în jur de 12 dosare pentru lovire, vătămare corporală gravă şi furt), dar multe dintre ele încă pe rolul instanţelor de judecată.

La fel, şi Ioan Dumitru Bucur, acesta are şi câteva intrări în puşcărie (nu ştiu dacă vă mai aduceţi aminte de isprăvile lui de acum câţiva ani, când a intrat cu sabia în discoteca din Aiud, provocând tăieturi clienţilor şi ameninţând diferite persoane).

În momentul de faţă sunt în libertate şi terorizează un oraş întreg. Ţi-e frică să te întâlneşti cu ei pe drum, deoarece se leagă de oricine, fără a le face cineva ceva, să nu mai vorbim de barurile, cluburile sau pieţe publice din Aiud, acestea fiind zi de zi mai prin toate localurile, căutându-şi tineri cărora să le ia banii pentru a-i juca la aparate. Fără să vrei, dai nas în nas cu ei, în fiecare weekend şi trebuie să pleci acasă, cum face toata lumea sau rişti să fii bătut, să nu zic de lucruri mai grave. Oamenilor le este frică să depună plângere, nu mai zic de martori, că nimeni nu face nimic, de frica lor.

Maxim Ciprian Ovidiu, aflându-se în acest moment eliberat sub supraveghere, mergând la probaţiune, şi-a făcut un obicei în a bate oricând, pe oricine, urmând a doua zi să îi sune pentru a-i ameninţa să îşi retragă plângerile. Sunt foarte periculoşi, de exemplu aseară l-au bătut pe un băiat, de l-au desfigurat în incinta noului club Diamond din Aiud. acesta a fugit la poliţie, dar nu ştim dacă aceştia îşi fac treaba măcar de data asta.

Maxim Ciprian Ovidiu este băiatul despre care s-a scris în ziare acum câteva săptămâni că are un palmares de dosare penale,11 în anul 2012 plus restul din 2008 până acum.”

Citiţi aici mai multe despre acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Un aiudean

    joi, 03.01.2013 at 21:49

    nu se poate asa ceva lau eliberat deja pe Ioan Dumitru Bucur ma mut din judetul alba asa ceva nam mai intalnit

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax