Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi dealeri care vindeau droguri minorilor din Alba, arestați preventiv. Ce substanțe au vândut consumatorilor, timp de un an

Publicat

Un bărbat și o femeie din Alba, Cristian L.N. și o femeie Denisa I.S., au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru trafic de droguri. Decizia a fost luată vineri, 10 august, de magistrații Tribunalului Alba. 

Aceștia au fost filați timp de un an, de BCCO și procurorii DIICOT. Din primele informații cei doi vindeau 3 CMC, 4 CMC, droguri de sinteză cunoscute pe piața ca și ”cristal”. 

Printre clienții lor se aflau și minori. Vindeau gramul de droguri cu sume cuprinse între 50 și 100 de lei gramul.

Potrivit DIICOT probator administrat în cauză a reieşit că, în perioada 2023 – iulie 2024, acestea ar fi deţinut, manipulat şi comercializat droguri de risc şi mare risc (canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal şi substanţă cristalină 4-CMC), către mai mulţi consumatori, inclusiv minori, din judeţul Alba, cu sume între 50 şi 100 de lei gramul.

Cu privire la una dintre persoane, cercetările au relevat că, pe parcursul anului 2023, ar fi deţinut, manipulat şi vândut diferite cantităţi de substanţă psihoactivă, 2 MMC.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus, joi, reţinerea celor două persoane, pentru 24 de ore, iar vineri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate