Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi frați din Daia Română care au provocat o bătaie cu topoare la o nuntă, condamnați. Unul dintre agresori, bătut de un muzician

Publicat

Doi frați din Daia Română care au provocat un scandal la o sală de nunți din Lancrăm au fost condamnați de Judecătoria Sebeș. Scandalul s-a petrecut dimineața, la terminarea nunții, iar cei doi frați au lovit mai multe persoane cu toporul.

Mai mult de atât au bătut și o femeie. Totul a pornit după ce unul dintre frați a fost bătut de un muzician.

Deși fapta este veche, magistrații Judecătoriei Sebeș au dat o decizie abia în data de 6 septembrie 2024, la aproape cinci ani de la incident.

Motivarea a fost făcută publică, iar în ea magistrații au detaliat ce s-a întâmplat.

Unul dintre frați bătut de un muzician

Scandalul s-a produs la o nuntă din Lancrăm, în dimineața de 19 spre 20 octombrie 2019. Atunci, unul dintre cei doi frați a fost implicat într-o altercație, fiind bătut de un muzician care cânta la eveniment. Două persoane au intervenit pentru a aplana conflictul, însă mai târziu aveau să fie și ele agresate.

Nervos și-a sunat fratele care a venit la local înarmat cu un topor. Alături de el a mai venit și cel de al treilea frate, însă acesta nu a mai fost condamnat și judecat în dosar. Drept urmare, doar doi frați au fost condamnați.

CITEȘTE ȘI: Bătaie ca în filme la o nuntă, în Lancrăm. Trei frați reținuți de Poliție, alte patru persoane rănite în incident

După ce au aplanat conflictul, cele două persoane au comandat un taxi, în compania unor prieteni. În acel moment a ajuns și fratele bărbatului bătut de muzician. Acesta i-a indicat fratelui grupul de persoane care au intervenit pentru aplanarea scandalului dintre el și muzician, iar cei doi au pornit către grup.

Nuntași loviți cu toporul

Era un grup format din patru persoane (victimele în dosar) care s-au urcat în taxi. Cei doi frați au mers țintă către ei și au început să îi lovească. O femeie a fost lovită cu palma în cap și a căzut la pământ, iar alte trei persoane au fost lovite cu pumii și cu toporul.

O persoană a fost lovită cu toporul în zona genunchiului, un bărbat a fost lovit cu toporul în zona capului, iar altele în zona coastelor.  Mai mulți martori au spus în fața instanței că cei doi frați țipau în fața sălii că îi omoară pe cei de afară.

Pedeapsa

În fața instanței au ajuns doi dintre cei trei frați implicați în scandal. Aceștia au avut o atitudine oscilantă și au încercat să diminueze faptele pe care le-au făcut.

Unul dintre ei a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, iar altul la un an și 11 luni de închisoare tot cu suspendare. De asemenea au mai fost obligați și la muncă în folosul comunității timp de 90 de zile.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate