Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi frați din Sebeș și Gura Râului, cercetați pentru tentativă de viol și tâlhărie, rămân în AREST PREVENTIV

Publicat

arestat catuse

Cei doi frați din Sebeș și Gura Râului care la începutul lunii august au fost arestați preventiv, fiind suspecți de tâlhărie, lipisire de libertate și tentativă de viol, rămân după gratii. Victimele lor sunt doi minori, un tânăr de 17 ani și prietena acestuia de 15 ani, ambii din Sebeș. 

N. Marian și N. Nicolae au fost arestați preventiv pentru 30 de zile la începutul lunii august fiind cercetaţi pentru tâlhărie, lipsire de libertate şi tentativă de viol.

Potrivit IPJ Alba, în 31 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe doi bărbaţi, de 28 şi 31 de ani, fraţi unul din Sebeş, iar celălalt cu domiciliul în comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, ca persoane bănuite de comiterea unor infarcţiuni de tentativă de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie calificată. Faptele au fost reclamate Poliţiei la data de 25 iunie.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: Doi fraţi din Sebeș și Gura Râului, ARESTAȚI pentru tâlhărie, lipsire de libertate şi tentativă de viol

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, iar pe 27 august, au cerut prelungirea arestării preventive a celor doi suspecți.

Cererea a fost admisă de magistrații Judecătoriei Sebeș, inculpații rămânând sub arest preventiv până în data de 29 septembrie inclusiv, când se va face o nouă verificare a măsurilor preventive.

„Admite propunerea formulată Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş şi în consecinţă: În baza art. 234 alin.1 Cpr pen. şi art. 236 alin. 1 şi 2 C.pr.pen., prelungeşte durata măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţii – N N, , cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol, prev. de art. 32 rap. la art. 218 al.1 şi al.3 lit. c şi f Cp, lipsire de libertate, prev. de art. 205 al.1 şi al.3 lit. b Cp, tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. (1) lit.d Cp, cu aplic art. 38 alin. 1 Cp şi cu aplicarea art. 41 al.1 Cp, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 31.08.2018 şi până la 29.09.2018, inclusiv. – N M, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, prev. de art. 205 al.1 şi al.3 lit. b Cp, tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. (1) lit.d Cp, cu aplic art. 38 alin. 1 Cp şi cu aplicarea art. 41 al.1 Cp, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 31.08.2018 şi până la 29.09.2018, inclusiv. Respinge cererile de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsurile preventive a controlului judiciar, control judiciar pe cauţiune sau a arestului la domiciliu formulate de inculpaţi prin apărători. În baza art.275 al. (3) Cpp cheltuielile judiciare avansate de Stat rămân în sarcina acestuia. Onorariile apărătorilor din oficiu în cuantum de câte 130 lei fiecare, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 27.08.2018, ora 14,33.”  se arată în decizia magistraților Judecătoriei Sebeș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax