Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi șoferi din Alba depistați la volan sub influența substanțelor interzise. Unde i-au oprit polițiștii rutieri

Publicat

politie noaptea

Un bărbat de 38 de ani și un tânăr de 24 de ani, din Alba au fost depistanți la volan, în timp ce conduceau sub influența substanțelor psihoactive. Cei doi au fost conduși la spital unde le-au fost recoltate mostre biologice pentru a determina prezența în organism a substanțelor interzise.

Cele două cazuri au fost făcute publice de reprezentații poliției, într-un comunicat de presă, transmis duminică, 11 decembrie 2022. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 decembrie 2022, în jurul orei 05,00, polițiștii rutieri din Blaj au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor interzise.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea potrvit IPJ Alba, la data de 11 decembrie 2022, în jurul orei 01,00, polițiștii rutieri din Blaj au oprit, pentru control, un autoturism care era condus, pe strada Păcii din Blaj, de un tânăr de 24 de ani, din Blaj.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor interzise.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența drogurilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax