Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri care au furat mai multe anvelope prinși de polițiștii din Alba Iulia. Cât valorau bunurile sustrase

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia bănuiți că au furat 4 anvelope auto au fost identificați de polițiști. Prinderea lor a fost comunicată de poliție, într-un comunicat de presă remis miercuri, 9 noiembrie. 

La data de 8 noiembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat doi tineri de 21 și 28 de ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă sesizată poliției la data de 14 septembrie 2022.

Se pare că, în noaptea de 12/13 septembrie 2022, tinerii s-ar fi deplasat la o spălătorie auto din Alba Iulia și ar fi sustras 4 anvelope auto, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi tineri și pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax