Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba, condamnați la închisoare după ce au tâlhărit o persoană într-un apartament din Alba Iulia. Ce s-a întâmplat

inchisoare

Publicat

Doi tineri din Alba au fost condamnați după ce în urma cu mai bine de un an au comis o tâlhărie în Alba Iulia. Tâlhăria s-a petrecut într-un apartament din Alba Iulia, în data de 8 aprilie 2021, apartament ce se închiriază în regim hotelier. În data de 23 februarie, cei doi tineri au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, iar motivarea a fost făcută public. 

Potrivit motivării instaței, în apartamentul respectiv se aflau două tinere. În dimineața zilei de 8 aprilie, una dintre tinere a chemat în vizită, pe tânărul care urma să devină victima celor doi.

La un moment dat, una dintre cele două fete a coborât din apartament deoarece în zonă și-au făcut apariția și cei doi tineri. Aceasta le-a permis tinerilor să urce în apartament.

CITEȘTE ȘI: Tânăr tâlhărit într-un apartament din Alba Iulia, închiriat în regim hotelier. Agresorii l-au bătut și i-au furat telefonul

Din motivarea instanței, intre tinerii care au ajuns și persoanele care erau deja în locuință a izbucnit un conflict verbal, conflict care s-a transformat în unul fizic.

Cel din apartament a fost lovit cu pumnii și cu picioarele de cei doi tineri, iar apoi i-au luat telefonul și o sumă de bani.

După ce fapta a fost anunțată la poliție, oamenii legii i-au identificat pe cei doi, care nu erau la prima abatere și după câteva zile i-au reținut.

Apoi tinerii au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie. Pentru fapta lor, cei doi au fost condamnați la închisoare cu executare. Unul a fost condamnat la 2 ani de închisoare, într-un centru pentru minori, iar cel de al doilea, la un an și 6 luni de închisoare.

De asemenea au mai fost obligați fiecare la plata a 5000 de lei cu titlul de daune morale, dar și 950 de lei, de persoană cu titlul de cheltuieli de judecată.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate