Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba Iulia și-au expus sentimentele într-o melodie rap. Peste 3.500 de vizualizări pe Youtube în câteva zile

YouTube video

Publicat

Andreea Preda și Andrei Tripșa, pe numele lor de scenă Thrill P și AndyTe, sunt doi tineri din Alba Iulia care împreună au făcut o piesă de dragoste pe ritmuri de rap. 

În doar câteva zile de la lansarea pe YouTube, melodia ”Timpul stă în loc” a strâns peste 3500 de vizualizări. 

Am stat de vorba cu Andreea și Andrei și am vrut să aflăm ce îi mai face pe tineri să se apuce de muzică, să compună și mai ales de ce fac asta.

AndyTe

Andrei Tripșa are 24 de ani, născut și crescut în Alba Iulia. Călătoria lui prin lumea muzicii a început în urmă cu aproximativ 6 ani, alături de mai mulți prieteni. În timp și-a dat seama că în rap ai nevoie de multă muncă și foarte multă perseverență.  Așa că a scris a învățat și a început să ”pună pe beat” ce a scris pe foi.

Thrill P

Andreea Preda are 21 de ani: tânăra din Alba Iulia este la prima colaborare cu un alt muzician. Totul a început din adolescență, perioada în care Andreea a făcut parte și dintr-un cor.

Fără studii muzicale, fără experiență în domeniu, Andreea a început să cânte și să posteze pe diverse site-uri de socializare coveruri.

După un cover postat a început și colaborarea cu Andrei.

Versurile sunt creații proprii, fiecare a venit cu partea sa. Andrei a căutat un subiect pe care tot mai puțini rapperi în abordează: sentimentele. Așa a venit și ideea unei melodii de dragoste. O mare influență în drumul său muzical l-a avut și cel care s-a ocupat de producția muzicală: Franț, un tânăr care deține o casă de discuri ”Dacia Records”.

Andreea și-a adaptat versurile la ceea ce a compus Andrei și în câteva ore melodia a și fost înregistrată.

Pe viitor, Andrei vrea să își deschidă o casă de producții în Alba Iulia unde să îi ajute pe tinerii din oraș care vor să cânte, iar Andreea, vrea să continue o carieră în domeniul muzical.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate