Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Biia acuzați de CRIMĂ își așteaptă sentința. Instanţa urmează să decidă în 20 noiembrie

Publicat

Cei doi tineri din Biia acuzaţi că au ucis, în luna ianuarie, o femeie de 55 de ani din localitate, își așteaptă sentința, la finalul acestei luni. Au fost trimiși în judecată în luna martie, iar de atunci instanța a amânat cauza de 9 ori „în vederea administrării materialului probator”.

Gheorghe Adrian Fundăcescu și Adrian Marius Groza sunt judecați în calitate de suspecți în cazul uciderii unei femei în vârstă de 55 de ani din Biia, comuna Șona.

În luna ianuarie, comunitatea locală din Biia a fost îngrozită de o crimă fără precedent în sat: corpul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 55 de ani a fost descoperit de vecini.

Avea mâinile legate și părea că fusese strangulată, existând, pe deasupra, și indicii ale unei tentative de viol. Femeia locuia singură astfel încât au trecut patru zile până când să o găsească cineva.

Bănuielile s-au îndreptat imediat spre doi tineri de 19 ani (la data faptei – n.r.) din sat, care au fost duși la audieri și ulteriori reținuți. Gheorghe Adrian Fundăcescu și Adrian Marius Groza au rămas principalii suspecți și au fost trimiși în judecată sub acuzația de omor.

Cei doi riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru faptele comise. Sentința se va pronunța la sfârșitul lunii noiembrie.

VEZI: CRIMĂ cumplită la Biia. O femeie de 55 de ani a fost găsită fără viaţă, cu mâinile legate si posibil strangulată. Doi tineri de 19 ani, REŢINUŢI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax