Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din comuna Bucerdea Grânoasă, cercetați pentru furt. Au sustras un aparat de sudură dintr-o gospodărie şi l-au vândut la fier vechi

Publicat

furt casaDoi tineri de 20 ani, respectiv 18 ani din comuna Bucerdea Grânoasă sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce, în luna ianuarie, au escaladat gardul unei locuințe și au sustras dintr-o anexă un aparat de sudură.

Poliţiştii Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă i-au identificat pe doi tineri din comună ca persoane bănuite de comiterea unui furt ce a fost sesizat poliţiei la data de 28 ianuarie.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că la data de 16 ianuarie, S.C.R, de 20 de ani, împreună cu Ţ.S., de 18 ani, au escaladat gardul unei locuinţe din Bucerdea Grânoasă , iar dintr-o anexă au sustras un aparat de sudură.

Ulterior l-au dezmembrat şi l-au valorificat la un centru de colectare a produselor reciclabile din municipiul Blaj.

Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax