Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din comuna Cricău, cu antecedente penale, REŢINUŢI pentru furt. Au sustras dintr-o gospodărie bunuri în valoare de 1.000 de lei

Publicat

furt casaDoi tineri de 21 de ani, respectiv 18 ani, din comuna Cricău au fost reținuți de poliţişti după ce au furat din gospodăria unui localnic un ceaun din cupru, precum și alte obiecte metalice a căror valoare a fost estimată la 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60%.

Poliţiştii din Cricău i-au reţinut pe doi tineri din comună care sunt bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o gospodărie, prin care au cauzat un prejudiciu de peste 1.000 de lei. Cei doi tineri sunt cunoscuţi cu antecedente penale şi mai sunt cercetaţi şi pentru alte furturi comise pe raza comunelor Cricău şi Galda de Jos.

Citeşte şi A furat o drujbă din curtea unui localnic din Benic. Tânăr de 18 ani din Cricău, cercetat de polițiști

La data de 30 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Cricău au reușit documentarea activităţii infracţionale a lui B.B., de 21 de ani şi F.I.A., de 18 ani, ambii din comuna Cricău, judeţul Alba, bănuiţi de comiterea unui furt din anexa unei locuinţe.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 24 martie, în jurul orei 22.00, cei doi au pătruns prin efracție în curtea unui imobil din Cricău, iar dintr-o anexă au sustras un ceaun din cupru, precum şi alte obiecte metalice a căror valoare a fost estimată de persoana păgubit la 1.000 de lei.

Citeşte şi Doi tineri din comuna Cricău, cercetaţi pentru furt. Au sustras un cazan de ţuică din gospodăria unui localnic

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 %, iar poliţiştii au luat faţă de cei doi tineri, măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax